Pidetään yhteyttä

Julkkikset

TIS-Essin kortsutemppu aiheutti puhuttelun ja närää Temppareiden iltanuotiolla: ”Kai sitä ehkäisyä pitää käyttää”

TIS-Essin kortsutemppu aiheutti puhuttelun ja närää Temppareiden iltanuotiolla: "Kai sitä ehkäisyä pitää käyttää"
Instagram / Essi Koistinen

Temptation Island Suomi-sarjan sinkku-Essi ja varattu-Eetu päätyivät sänkyyn hiljattain toistamiseen. Eetun pettäminen aiheutti keskustelua, jonka lisäksi someraivo syttyi, kun Essi vitsaili kondomin kanssa ennen intiimiä hetkeä.

Ensin Essi esittely kondomia kameroille, jonka jälkeen hän löi käsiään yhteen kuin leffoissa käytettävää klaffia, jonka avulla leffojen leikkaajat synkronoivat äänen ja videomateriaalin.

Essi kertoi Seiskalle, että palautevyöry oli kohtauksen jälkeen melkoinen. Tuotantoyhtiö jopa piti Eetulle ja Essille puhuttelun kondomin käytöstä.

”Sen jälkeen, kun oltiin Eetun kanssa päädytty sänkyyn ensimmäisen kerran, piti tuotanto meille pienen puhuttelun. Meiltä kyseltiin, että käytettiinkö ehkäisyä. Meitä myös kehotettiin käyttämään ehkäisyä, jos harrastamme seksiä toistamiseen,” Essi kertoi Seiskalle.

”Sanoin hänelle, että jos päädytään sänkyyn toistamiseen, niin kai sitä kondomia pitää näyttää kameralle. Että tuotannossa varmasti tiedetään, että käytetään sitä.”

Eetun kumppani Julia näki kohtauksen vasta iltanuotiolla.

”En missään nimessä ajatellut haluavani satuttaa Eetun kumppania Juliaa siinä tilanteessa. Se ei ollut v*ttuilua hänelle,” Essi kertoi Seiskalle.

Essi yllättyi siitä, että kohtaus näytettiin televisiossa.

”Se näytti todella pahalle. Ja ymmärrän täysin miten väärältä se näyttää. Se tuntui varmasti Julialta pahalta nähdä se. Sillä eihän hän tiennyt sitä kontekstia, eivätkä katsojat tiedä. Sen ei ollut tarkoitus näyttää niin pahalta,” Essi myönsi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos