Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sanni avautui Gramin Tarinat-osiossa: tämä Sannia pelottaa korona-ajan jälkeen

Sanni avautui Gramin Tarinat-osiossa: tämä Sannia pelottaa korona-ajan jälkeen
Instagram / Sanni

Suomen suosituimpiin artisteihin kuuluva Sanni avautui hiljattain Instagramin Tarinat-osiossaan korona-ajan jälkeisistä peloistaan. Hän sanoo huomanneensa fanien muuttuneen käytöksen.

”Olen huomannut post-korona-keikkailuajassa sen, että yleisön somekulttuuri on muuttunut,” hän sanoo.

Sanni sanoo, että viikolla ennen keikkaa hän saa paljon yksityisviestejä faneilta ja kuvia etkoilta ja automatkoilta. Hän kuitenkin myöntää pelkäävänsä, ettei keikoille tule kukaan.

”Nykyään tuntuu, että on hiljaista ja mietin, onkohan kukaan edes tulossa. Ja yhtäkkiä tulen lavalle ja siellä on ihan sikana porukkaa, ja olen, että okei, mistä nää tuli?” Sanni kertoo.

”Tarinan opetus on, että mulle saa laittaa viestiä, jos on tulossa keikalle. Fiilistellään yhdessä. Luodaan uutta kulttuuria sosiaaliseen mediaan,” Sanni lisää.

Sanni jakaa myös tarinoissaan eräältä seuraajalta saamansa viestin, josta hän sanoo olevansa samaa mieltä.

”Kukaa ei uskalla luottaa enää mihinkään mikä ei tapahdu just nyt. Ainaki ite huomaan et en vaiks alkuviikosta uskalla haippaa juttui mitä tapahtuu tyyliin loppuviikosta ku oon vaan et ”mä ehin vielä sairastua ja artisti ehtii sairastua ja maailma ehtii kääntyy päälaelleen viel täs kolmes päivässä nii en haluu jinxaa haippaamalla tätä juttua,” seuraaja sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos