Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jim Carreyn mielipide Oscareiden välikohtauksesta summasi monen tunteet – näin hän kommentoi tapahtunutta

Jim Carreyn mielipide Oscareiden välikohtauksesta summasi monen tunteet - näin hän kommentoi tapahtunutta
Instagram / @jimcarreythebest

Viime sunnuntaina Oscar-gaalassa nähtiin kummia, kun näyttelijä Will Smith läimäisi Chris Rockia kasvoihin tämän murjaistua vitsin Smithin vaimosta, Jada Pinkett Smithistä. Tapahtumahetkellä yleisö kauhisteli asiaa silmät pyöreinä, mutta vain hetki tämän jälkeen Willin vastaanottaessa palkinnon yleisö antoi aploodit seisaallaan.

Jim Carreytä tämä pisti vihaksi, ja hän kommentoi asiaa Variety-lehdelle.

”Voin pahoin. Voin pahoin seisaallaan annetuista suosionosoituksista. Hollywood on yksi selkärangaton massa ja tuntui oikeasti siltä, että emme ole enää se cool ryhmä,” Carrey toteaa CBS-kanavalle.

Carrey sanoo, että Smith olisi pitänyt potkaista Oscareista ulos tapahtuman jälkeen. Hän sanoo myös, ettei Rock ole nostanut asiasta syytettä, mutta lisää sen johtuneen todennäköisesti siitä, ettei hän halunnut aiheuttaa lisää hämmennystä.

”Se video tulee olemaan netissä ikuisuuden, se tulee olemaan kaikkialla. Ne solvaukset elävät hyvin pitkään. Jos haluat huutaa yleisölle ja osoittaa halveksuntasi tai huudella Twitterissä, se on ok. Mutta et sinä lähde lavalle ja mäiski ketään naamaan vain, koska hän sanoi jotakin,” Carrey täsmentää.

Hän lisää vielä, ettei hänellä ole mitään Smithiä vastaan.

”Toivon hänelle hyvää. Minulla ei ole mitään Will Smithiä vastaan. Hän on tehnyt hienoja asioita mutta tuo ei ollut hyvä hetki hänelle. Se luo varjon muiden tähtihetkien ylle illalta… Se oli itsekästä.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos