Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Suvi Teräsniska sai Kelalta tärkeän kirjeen: ”Prosessi voi olla hidas ja työläs”

Suvi Teräsniska sai Kelalta tärkeän kirjeen: "Prosessi voi olla hidas ja työläs"
Instagram / @suviterasniskaofficial

Laulaja Suvi Teräsniska kertoi aikaisemmin keväällä somessa terveyshuolistaan. Hän myös perui keväältä monia keikkoja keskittyäkseen itsensä hoitamiseen.

Suvi on nyt palannut keikkalavoille ja hänet nähtiin esimerkiksi Ylivieskassa kesäkuun puolivälissä.

Nyt hän on paljastanut somessa, että hän aloittaa kuntoutuspsykoterapian, johon hän saa Kelalta tukea.

”Juhannusviikon paras uutinen oli kuitenkin Kelalta tullut kirje, jossa kerrottiin että mulle on myönnetty seuraavaksi vuodeksi kuntoutuspsykoterapia,” Suvi kertoo Instagramissa.

Hän kannustaa muita samassa tilanteessa olevia olemaan kärsivällisiä ja puskemaan eteenpäin.

”Haluan vaan sanoa kaikille samassa tilanteessa oleville, että leuka pystyyn ja eteenpäin. Prosessi voi olla hidas ja työläs. Itse olin siinä onnekkaassa asemassa, että satuin löytämään oikean ihmisen heti ensimetreistä, päätös tuli nopsaan, hommat jatkuu ja jossain se maalikin häämöttää,” hän jatkaa.

Kommenttikentässä Suvi on saanut niin hyvää kuin huonoa palautetta. Siinä missä osa on kannustanut Suvia eteenpäin, osalla on mennyt kuppi nurin.

”Eikö olisi ollut varaa yksityiselle? Moni köyhä tarvitsisi apua kipeästi. Hyvin näkyy kuitenkin ” pyyhkivän”,” eräs nurisee kommenteissa.

Suvilla ei onneksi menneet jauhot suuhun.

”Yksityisellä terapeutilla minä kuljenkin. Olen kulkenut jo tammikuun alusta saakka. Ja sitä ennen vuonna 2021. Minä itse en ajatellut että olisin edes oikeutettu Kelan tukeen kunnes mun terapeuttini sanoi että minulla on siihen oikeus kuten kaikilla muillakin ja hän auttoi kaikessa alusta saakka,” hän napautti takaisin.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos