Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Suomalaistähti Patrik Laineen asuvalinta riehaannutti fanit jälleen – ”Laittakaa tämä mies catwalkille!”

Patrik Laineen asuvalinta aiheutti taas somekohun
AOP

Columbus Blue Jacketsin laitahyökkääjä Patrik Laine, 23, on viime aikoina säväyttänyt rohkeilla asuvalinnoillaan. Näyttävää pukeutumista olemme tottuneet näkemään esimerkiksi koripallon NBA:ssä, mutta harva olisi uskonut, että Tampereen oma poika toimii uusien muoti-ilmiöiden keulakuvana NHL:ssä.

Huomiota herättävät asut ovat riehaannuttaneet fanit useampaan otteeseen, ja eilinen päivä ei ollut NHL:n muotimaailmassa poikkeus. Laine nimittäin saapui hallille ennen Blue Jacketsin ottelua Pittsburgh Penguinsia vastaan silmiinpistävässä asussa.

Suomalaistähti oli pukenut ylleen ruudullisen puvun, valkoisen t-paidan ja valkoisen kalastajahatun, jossa luki mustalla “Celine”. Päässään Laineella oli mustat aurinkolasit.

 

Laineen fanit yltyivät kommentoimaan asuvalintaa, joko huumorilla tai suoranaisesti ylistävillä kommenteilla.

”Hän on niin cool”, eräs hehkutti.

”Hän näyttää fantastiselta, olen rakastanut hänen hulluja asujaan tällä kaudella, mutta tässä hän näyttää todella upealta”, toinen twiittaaja yltyi kehumaan.

”Näyttää kuin hän olisi hakemassa roolia Miami Vice- sarjaan”, eräs kommentoi.

”Mistä ostit nuo pyjamat”, yksi twiittajista tiedusteli.

Columbus Blue Jacketsia myös varoiteltiin, sillä erään seuraajan mukaan he saattavat pian menettää Laineen muotimaailman huipulle tai Hollywoodiin.

”Olen pahoillani Blue Jackets, nauttikaa hänestä vielä kun voitte, tämä mies on tarkoitetu Hollywoodiin”, seuraaja varoitteli.

”Laittakaa tämä mies catwalkille”, kuulutti yksi seuraajista.

Laineen asuvalinnat ovat herättäneet suurta huomioita aiemminkin. Tammikuussa Laine asteli hallille tyylikkäässä puvussa, kun Columbus Blue Jackets kohtasi niin ikään Pittsburgh Penguinsin. Hän oli valinnut asukseen ruudullisen puvun, jossa oli seuran värejä. Laineella oli päällään myös valkoinen kauluspaita ja kravatti, kokonaisuuden kruunasi musta lierihattu.

”Hetki, jota olemme kaikki odottaneet”, Blue Jackets twiittasi tähtisilmäemojin kera.

Musta lierihattu on päässyt hallin catwalkille myös aiemmin tammikuussa.


Vuoden vaihteessa Laine asteli tuttuun tapaan hallille huomiota herättävässä asussa. Columbus Blue Jackets twiittasi taas asuvalinnasta kutsuen Lainetta ”Piparminttu-Pattyksi” (Peppermint Patty).

Joku twiittaajista myös epäili, että hänen tyttöystävänsä Sanna-Mari Kiukas, 24, valitsee miehen vaatteet.

”Uusi Bond-pahis näyttää coolilta, eräs twiittaajista kommentoi päivitykseen.

Lokakuussa 2021 julkaistussa kuvassa Patrik poseeraa hauska virne kasvoillaan varsin näyttävissä ja virtaviivaisissa sinissä aurinkolaseissa. Tähden tummanvioletti asu sopii täydellisesti aurinkolasien värimaailmaan. Puvun alla on musta poolopaita, joka hieman vie asun räväkkyysmittaria alaspäin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patrik Laine (@patriklaine)

Lokakuussa 2021 The Athletic -lehti uutisoi, että NHL-seurat ovat jonkin verran höllänneet pelaajien pukukoodista. Pukukoodi määrittelee millaisessa asussa pelaajan tulee saapua peleihin. Lehti valitsi tuolloin Patrikin NHL:n ensimmäisen viikon tyylikkäimmäksi pukeutujaksi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos