Pidetään yhteyttä

Viihde

Yhteensopivat horoskooppimerkit: Näin horoskoopit voivat auttaa kumppanin valinnassa

Nämä ovat yhteensopivat horoskooppimerkit

Yleinen mielipide horoskooppien hyödyntämisestä deittimarkkinoilla vaihtelee paljon. Niitä voidaan pitää hyödyllisenä apuna kumppanin valinnassa tai toisessa ääripäässä myös pelkkänä ajan hukkana. Moni suhtautuu horoskooppeihin kevyellä kiinnostuksella, eli niille ei anneta täyttä painoa, mutta niihin saatetaan silti kiinnittää huomiota valintoja tehdessä.

Horoskoopit voivat antaa esimerkiksi vihjeitä siitä, millaista uskollisuutta, intuitiota ja vastuuntuntoa potentiaaliselta kumppanilta voidaan odottaa. Lähes kaikki netistä löytyvät parhaat deittisovellukset antavat mahdollisuuden ilmoittaa myös horoskooppi. Profiilista löytyvän horoskoopin on todettu kiinnostavan ihmisiä potentiaalisen kumppanin valinnassa.

Syntymäkartta antaa tarkempaa tietoa horoskoopistasi

Kun potentiaalinen kumppani jo ensimmäisillä treffeillä kysyy syntymäaikaa, voi melko suoraan olettaa hänen olevan ainakin jossain määrin kiinnostunut horoskoopeista. Syntymäkartta nimittäin kertoo ihmisestä paljon enemmän kuin pelkkä horoskooppimerkki.

Syntymäkartta perustuu henkilön tarkkaan syntymäaikaan ja -paikkaan. Arvailu ja suurpiirteiset veikkaukset voivat sen kohdalla johtaa vääristyneeseen tietoon, sillä esimerkiksi syntymäajan pitää olla tiedossa minuutin tarkkuudella. Jo muutaman minuutin heitto saattaa vääristää tuloksia, joten aika on hyvä tarkistaa esimerkiksi syntymätodistuksesta.

Kartta antaa tietoa esimerkiksi planeettojen sijainnista syntymän hetkellä. Sitä voidaan hyödyntää työkaluna, kun halutaan arvioida esimerkiksi henkilön luonteenpiirteitä, elämäntapoja ja muita oleellisia suuntaviivoja. Se voi auttaa ymmärtämään ihmissuhteita ja ihmisen syvempiä ulottuvuuksia paremmin.

Näin syntymäkarttaa tulkitaan

Syntymäkartassa on 12 eri aluetta, joita kutsutaan piireiksi. Piirit edustavat maapallon 24 tunnin mittaista kiertoa, jolloin yksi piiri edustaa noin kahden tunnin mittaista ajanjaksoa.
Jokainen piiri edustaa eri elämän osa-aluetta, joista oleellisimpia voi tutkia kumppanin yhteensopivuutta pohtiessaan.

Ensimmäinen piiri esimerkiksi tarkoittaa itseä, identiteettiä ja fyysistä ulkomuotoa. Neljäs piiri kotia, perhettä ja juuria. Viides piiri luovuutta, romantiikkaa ja lapsia. Seitsemäs piiri kumppanuutta, yhteyksiä ja avioliittoa.

Syntymäkartasta näkee planeettojen asennon ja sen, missä piirissä ne vaikuttavat. Toisin sanottuna miten ne vaikuttavat elämässä. Eri planeettoihin liittyy erilaisia ominaisuuksia. Auringon esimerkiksi nähdään tarkoittavan identiteettiä ja egoa, eli ihmisen syvintä olemusta. Muita planeetoista löytyviä, kenties kumppanin yhteensopivuuden kannalta oleellisia ominaisuuksia ovat esimerkiksi aistillisuus, arvot ja seksuaalisuus.

Syntymäkarttaan liittyy oleellisesti myös tutut 12 horoskooppimerkkiä. Merkit auttavat omalta osaltaan selvittämään, millä tavalla edellä mainitut planeetat toteuttavat tehtäväänsä. Jos rakkauteen ja arvoihin liittyvä venus esimerkiksi on mystisessä skorpionissa, se ilmaisee näitä ominaisuuksia voiman, intensiteetin ja syvyyden kautta.

Kun piirit, planeetat ja merkit ovat tulleet tutuiksi, voidaan syntymäkarttaa analysoida paremmin. Kaikessa yksinkertaisuudessaan kaavio on seuraava: miten planeetta toimii ja mille elämän osa-alueelle kyseinen toiminta kohdistuu. Näitä asioita tutkimalla voi saada mahdollisesta kumppanista paljon pariutumisen kannalta oleellista tietoa.

Mitkä horoskooppimerkit sopivat tyypillisesti parhaiten yhteen?

Tähän kysymykseen ei luonnollisesti ole yksiselitteistä vastausta, mutta joitain yleisesti hyvin yhteensopivia pareja on kuitenkin olemassa. Oinas, leijona ja jousimies ovat kaikki elementiltään tulimerkkejä, jotka tulevat parhaiten toimeen toisten tuli- ja ilmamerkkien kanssa. Eli kaksosten, vaakojen ja vesimiehen.

Maamerkit, eli härkä, neitsyt ja kauris pariutuvat monesti parhaiten muiden maa- ja vesimerkkien kanssa, eli ravun, skorpionin ja kalojen.

Ilmamerkit, eli kaksoset, vaaka ja vesimies löytävät usein parhaimmat parinsa muista ilma- ja tulimerkeistä, eli leijonasta, jousimiehestä ja oinaasta.

Vesimerkit, eli rapu, skorpioni ja kalat ovat tavallisesti parhaimmillaan vesi- ja maamerkkisten kumppaneiden kanssa, eli härkien, neitsyiden ja kauriiden.

Kyse ei siis niinkään ole aina siitä, että pariskunnan molempien osapuolten pitäisi olla mahdollisimman samanlaisia. Tärkeämpää on, että molempien ominaisuudet toimivat hyvin yhdessä. Tällöin molempien vahvuudet pääsevät suhteessa loistamaan.

Onko horoskooppimerkeillä todellista vaikutusta kumppanin valintaan?

Horoskooppimerkeillä on ollut vaikutusta ihmisten kumppanin valintaan jo vuosituhansien ajan. Monet uskovat, että horoskooppimerkit voivat auttaa ymmärtämään paremmin toisen henkilön luonnetta ja persoonallisuutta. Tällöin horoskooppimerkillä voi olla jonkin verran painoarvoa esimerkiksi silloin, kun Tinderiä selatessa epäröidään oikean ja vasemman pyyhkäisyn välillä.

Tiettyjen merkkien välillä sanotaan olevan hyvinkin erilaisia ominaisuuksia, jotka voivat tukea suhteen kehittymistä tai toisaalta myös tuhota sen.

Vaikka horoskooppimerkit voivat tarjota joitakin viitteitä siitä, miten kahden ihmisen suhde voi kehittyä, ne eivät kuitenkaan mittaa sitoutumista ja rakkautta. Horoskoopilla ei myöskään ole mitenkään taattua vaikutusta siihen, millainen kumppani itselle sopii parhaiten. Se onkin enemmänkin apuväline suhteen ja potentiaalisen kumppanin ymmärtämiseen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Kuumat

Kurvikas somemalli catwalkilla pienissä bikineissä: nyt riittää kurveja! Kurvikas somemalli catwalkilla pienissä bikineissä: nyt riittää kurveja!
Julkkikset7 tuntia sitten

Kurvikas somemalli catwalkilla pienissä bikineissä: nyt riittää kurveja!

Kurvikas somehottis Jessy Ren asuu Miamissa ja julkaisee sieltä käsin tyrmäävän kuumaa materiaalia, jossa hän poseeraa mielellään paljastavissa asuissa ja...

Suomalainen Onlyfans-hottis peppu paljaana keskellä Norjan maisemia: oho! Suomalainen Onlyfans-hottis peppu paljaana keskellä Norjan maisemia: oho!
Julkkikset7 tuntia sitten

Suomalainen Onlyfans-hottis peppu paljaana keskellä Norjan maisemia: oho!

Suomalainen Elina Tervo on sometähti ja maailmanmatkaaja, joka julkaisee seuraajien iloksi upeita kuvia ympäri maailmaa. Hän ei pelkää esitellä kuvissaan...

Huh! Aikuisviihdetähden sopimaton asu paljasti alatissin - kuva! Huh! Aikuisviihdetähden sopimaton asu paljasti alatissin - kuva!
Julkkikset8 tuntia sitten

Huh! Aikuisviihdetähden sopimaton asu paljasti alatissin – kuva!

Aikuisviihdetähti Aletta Ocean aloitti pornonäyttelemisen jo vuonna 2006 ja hänet on sittemmin palkittu useilla alansa palkinnoilla. Vaikka Aletta tekee päivätyökseen...

Playboy-tähden viettelevä pyllyvideo saa silmät vietereiksi - oho! Playboy-tähden viettelevä pyllyvideo saa silmät vietereiksi - oho!
Julkkikset9 tuntia sitten

Playboy-tähden viettelevä pyllyvideo saa silmät vietereiksi – oho!

Somesta tuttu povipommi Ana Lorde poseerasi taannoin miestenlehdissä, kuten Playboyssa ja Maximissa. Kuuma kaunotar julkaisee Instagramissa jatkuvasti uusia kuvia ja...

Suomalainen Onlyfans-kuumis laittoi rintoihin liikettä! Oho! Suomalainen Onlyfans-kuumis laittoi rintoihin liikettä! Oho!
Julkkikset1 päivä sitten

Suomalainen Onlyfans-kuumis laittoi rintoihin liikettä! Oho!

Suomalainen sometähti Crista Jaatinen ihastuttaa seuraajiaan Instagramissa julkaisemalla tasaisin väliajoin upeita kuvia ja videoita. Crista ei myöskään pelkää paljastaa paljasta...

Kurvikas Onlyfansin kuumis selfievideolla: kurvit loksauttavat leuat! Kurvikas Onlyfansin kuumis selfievideolla: kurvit loksauttavat leuat!
Julkkikset1 päivä sitten

Kurvikas Onlyfansin kuumis selfievideolla: kurvit loksauttavat leuat!

Somekaunotar Sophie Dee saa seuraajien päät kääntymään Instagramissa. Hän julkaisee mielellään paljastavaa materiaalia, joka ei jää keneltäkään huomaamatta. Sophie on...

Ukrainan povipommin paita paljasti kaiken: museossa ilman rintaliivejä! Ukrainan povipommin paita paljasti kaiken: museossa ilman rintaliivejä!
Julkkikset1 päivä sitten

Ukrainan povipommin paita paljasti kaiken: museossa ilman rintaliivejä!

Ukrainan povipommi Louisa Khovanski on keksinyt erinomaisen tavan näyttää paljasta pintaa, mutta silti pitää Instagramin bannit loitolla. Hän nimittäin esittelee...

Kurvikas somekaunotar Miamin rannalla pylly esillä: kuin seireeni! Kurvikas somekaunotar Miamin rannalla pylly esillä: kuin seireeni!
Julkkikset1 päivä sitten

Kurvikas somekaunotar Miamin rannalla pylly esillä: kuin seireeni!

Yhdysvaltojen Pennsylvaniasta kotoisin oleva kurvikas somekaunotar Samantha Gangewere julkaisee mielellään Instagramissa kuvia ja videoita, jotka saavat sukat pyörimään jaloissa. Samanthaa...

Italialainen somemalli pelkässä aamutakissa ja alusvaatteissa ulkona: video! Italialainen somemalli pelkässä aamutakissa ja alusvaatteissa ulkona: video!
Julkkikset2 päivää sitten

Italialainen somemalli pelkässä aamutakissa ja alusvaatteissa ulkona: video!

Italialainen somekuumis Alex Mucci säväyttää seuraajiaan julkaisemalla Instagramissa paljastavia kuvia. Hän näyttää viihtyvän etenkin alusvaatteissa ja paljastavissa asuissa, jotka saavat...

Onlyfansin kuumis viilensi itseään letkulla ulkosalla: nyt on märkä video! Onlyfansin kuumis viilensi itseään letkulla ulkosalla: nyt on märkä video!
Julkkikset2 päivää sitten

Onlyfansin kuumis viilensi itseään letkulla ulkosalla: nyt on märkä video!

Sosiaalisessa mediassa seuraajiaan ihastuttava Jenna Lee saa usein faniensa silmät vietereiksi viettelevillä kuvillaan ja videoillaan. Jennaa seuraa Instagramissa jo yli...

Mainos

Urheilu

Ajaxin ja Feyenoordin välinen ottelu jouduttiin keskeyttämään Ajaxin ja Feyenoordin välinen ottelu jouduttiin keskeyttämään
Jalkapallo15 tuntia sitten

Ajaxin ja Feyenoordin välinen ottelu ajautui kaaokseen! – Ottelu kesken ja rynnäkköpoliisi paikalle

Ajaxin ja Feyenoordin välinen ottelu jouduttiin keskeyttämään fanien kentälle heittämien soihtujen takia. Hollannin hallitseva mestari Feyenoord matkasi Ajaxin vieraaksi Eredivisiessa...

Valioliigan Pohjois-Lontoon derby, Arsenal - Tottenham Valioliigan Pohjois-Lontoon derby, Arsenal - Tottenham
Jalkapallo23 tuntia sitten

Asiantuntijalta murska-arvio tämän päivän Valioliigan huippukamppailusta: “He tulevat teurastamaan heidät”

Valioliigassa nähdään tänään yksi kauden odotetuimmista derbyistä, kun Pohjois-Lontoon derbyssä Tottenham ja Arsenal taistelevat pisteistä. Jalkapalloasiantuntija Paul Merson ei anna...

Barca nousi voittoon Celta Vigoa vastaan. Barca nousi voittoon Celta Vigoa vastaan.
Jalkapallo1 päivä sitten

Barcalle täydet pisteet hurjan trillerin jälkeen – La Ligassa viiden maalin jännitysnäytelmä

FC Barcelonan odotettiin vievän helpolla kolme pistettä Celta Vigoa vastaan. Hallitseva Espanjan mestari joutui kuitenkin yllättävän koville vieraitten vahvan ensimmäisen...

Erik ten Hag Erik ten Hag
Jalkapallo2 päivää sitten

Puolustus vuotaa kuin seula – Ten Hag vakuuttaa: ”Emme ole huolissamme”

Manchester United on päästänyt edellisen kolmen pelin aikana peräti 10 maalia. Joukkueen manageri, Erik ten Hag myöntää tilanteen olevan kaikkea...

Anthony Joshua Anthony Joshua
Kamppailulajit2 päivää sitten

Onko tässä Joshuan seuraava vastustaja? – ”Minulla on yksi nimi listallani…”

Nyrkkeilypromoottori Eddie Hearn vahvistaa, että eri tapahtumanjärjestäjät ovat tehneet tarjouksia Anthony Joshuan ja Deontay Wilderin välisestä ottelusta. Matchroomin promoottori, Eddie...

Julian Nagelsmann on Saksan maajoukkueen uusi valmentaja Julian Nagelsmann on Saksan maajoukkueen uusi valmentaja
Jalkapallo3 päivää sitten

Nyt se on varmaa! – Tämä mies astuu puikkoihin Saksan maajoukkueen valmentajana: “Se on jotain erityistä”

Saksan jalkapallomaajoukkueen uudeksi valmentajaksi on nimetty Julian Nagelsmann. Nagelsmann korvaa potkut saaneen Hansi Flickin. Saksan jalkapallomaajoukkue on viime vuodet laahannut...

Jose Mourinho Jose Mourinho
Jalkapallo3 päivää sitten

Romalle arvokas voitto – Mourinho kritisoi loukkaantunutta tähteään: ”On vaikea ymmärtää…”

AS Roma joutui todella tiukoille Eurooppa-liigan avauskierroksella Sheriff Tiraspolin vieraana. Italialaiset nappasivat lopulta kolme pistettä, joiden arvoa kuitenkin laski Renato...

Ruoka

Kalakeitto ilman kalaa: helppo tofukeitto sopii kasvissyöjille! Kalakeitto ilman kalaa: helppo tofukeitto sopii kasvissyöjille!
Reseptit18 tuntia sitten

Kalakeitto ilman kalaa: helppo tofukeitto sopii kasvissyöjille!

Jos etsit hyvää kasvisruokavaihtoehtoa, tofukeitto voi olla testaamisen arvoinen ateria. Kalakeitto ilma kalaa, eli tofukeitto ja maukkaat kasvikset, on täyttävä...

Ylimääräisestä perunamuussista perunarieskat: testaa tätä! Ylimääräisestä perunamuussista perunarieskat: testaa tätä!
Reseptit19 tuntia sitten

Ylimääräisestä perunamuussista perunarieskat: testaa tätä!

Jos perunamuussia jää pääruoasta yli, voit valmistaa siitä helpot ja herkulliset perunarieskat. Ne voi tarjoilla heti lämpimänä tai ne voi...

Monipuolinen papupata valmistuu alle 30 minuutissa: ohje! Monipuolinen papupata valmistuu alle 30 minuutissa: ohje!
Reseptit2 päivää sitten

Monipuolinen papupata valmistuu alle 30 minuutissa: ohje!

Todella helppo ja monipuolinen papupata valmistuu vain alle puolessa tunnissa ja sen voi tarjoilla esimerkiksi tortillojen täytteenä tai riisin tai...

Helppo ja vegaaninen tofukokkeli aamupalaksi: testaa tätä! Helppo ja vegaaninen tofukokkeli aamupalaksi: testaa tätä!
Reseptit2 päivää sitten

Helppo ja vegaaninen tofukokkeli aamupalaksi: testaa tätä!

Herkullinen, helppo ja vegaaninen tofukokkeli valmistuu vain noin vartissa ja sen valmistaminen onnistuu myös aloittelijoilta. Tofukokkelin voi syödä sinällään tai...

Marjainen mustikkasangria illanistujaisiin: testaa tätä ohjetta! Marjainen mustikkasangria illanistujaisiin: testaa tätä ohjetta!
Reseptit3 päivää sitten

Marjainen mustikkasangria illanistujaisiin: testaa tätä ohjetta!

Marjainen ja maittava mustikkasangria on hyvää vaihtelua perinteiseen sangriaan ja sen valmistaminen on helppoa ja nopeaa. Voit käyttää valmistuksessa joko...

Superhelppo tonnikalakastike spagettiin tai lasagneen - kokeile! Superhelppo tonnikalakastike spagettiin tai lasagneen - kokeile!
Reseptit3 päivää sitten

Superhelppo tonnikalakastike spagettiin tai lasagneen – kokeile!

Superhelppo ja nopea tonnikalakastike on kiireisen arjen pelastus. Sen voi valmistaa vain muutamissa minuuteissa ja tarjoilla esimerkiksi spagetin kanssa. Sitä...

Herkullinen hernesalaatti alkupalaksi tai lisukkeeksi - ohje! Herkullinen hernesalaatti alkupalaksi tai lisukkeeksi - ohje!
Reseptit4 päivää sitten

Herkullinen hernesalaatti alkupalaksi tai lisukkeeksi – ohje!

Herkullinen ja helppo hernesalaatti on erinomainen alkupala tai lisuke moniin ruokiin. Sen voi halutessaan tuunata hieman erilaiseksi tai sitä voi...

Syksyinen pumpkin spice latte valmistuu kotonakin: testaa tätä! Syksyinen pumpkin spice latte valmistuu kotonakin: testaa tätä!
Reseptit4 päivää sitten

Syksyinen pumpkin spice latte valmistuu kotonakin: testaa tätä!

Syksyinen pumpkin spice latte on monen herkkujuoma. Se on tullut tutuksi etenkin Starbucks-kahviketjun syksyn suosikkijuomana, jota odotetaan kuin kuuta nousevaa....

Helppo ja herkullinen porkkanakakku: testaa tätä! Helppo ja herkullinen porkkanakakku: testaa tätä!
Reseptit5 päivää sitten

Helppo ja herkullinen porkkanakakku: testaa tätä!

Pehmeä ja suussa sulava porkkanakakku on helppo valmistaa uunissa. Paistoaika on noin puoli tuntia, jonka lisäksi työaikaa menee noin 20-30...

Nopea kahvismoothie pelastaa kiireisen aamun: vartin aamupala! Nopea kahvismoothie pelastaa kiireisen aamun: vartin aamupala!
Reseptit5 päivää sitten

Nopea kahvismoothie pelastaa kiireisen aamun: vartin aamupala!

Itse kullakin aamut tuppaavat välillä lähtemään käyntiin menojalka vipattaen. Aamupalalle ei välttämättä ole kunnolla aikaa ja kahvinkin keittäminen jää välistä....

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos