Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sointu Borg uudesta Diili-kaudesta: ”Aina joku huutelee navetan takaa kossupullo kädessä”

Sointu Borg uudesta Diili-kaudesta: "Aina joku huutelee navetan takaa kossupullo kädessä"
Instagram / Sointu Borg

Viime kauden Diili-voittaja Sointu Borg haluaa jo kärsimättömästi luovuttaa kruununsa seuraavalle. Hän kertoi Instagramissa, että odottaa uutta kautta innoissaan.

”Toivon, että tällä tuotantokaudella kaiken maailman oman elämänsä pilipalikonsultit (en väitä konsultointia pilipalihommaksi, tarkoitan ihmistyyppiä) linkkarissa ymmärtäisivät, että kyse on ennen kaikkea viihde-ohjelmasta, johon lähteminen vaatii helvetisti rohkeutta, plus editointi tekee aina tehtävänsä,” hän mainitsee Instagramissa.

”Jokasen kisaajan osaamisesta tullaan näkemään luultavasti taas vaan murto-osa. Ite aion kattoo KAIKKI jaksot ja hurrata jokaselle, varsinkin niille jotka mokailee ja uskaltaa näyttää tunteintaan kameroiden edessä.”

”Kaikille tuleville kisaajille jo etukäteen varoituksen sanana, että aina joku huutelee navetan takaa kossupullo kädessä. Parempi elää isolla liekillä, kun pelätä ympäristön lyttäystä. Paskan määrä on vakio,” hän jatkaa.

Sointu Borgilla on riittänyt duunia Diili-ohjelman päättymisen jälkeen. Hän on puskenut omaa brändiään melkoisella tahdilla ja hiljattain jopa kehittänyt oman verkkokurssinsa Röyhkeästi rohkea, joka sai erinomaisen vastaanoton.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos