Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Oliko Vladimir Putinilla ja Pamela Andersonilla suhde? Andersonin paljastukset kummastuttavat

Oliko Vladimir Putinilla ja Pamela Andersonilla suhde? Andersonin paljastukset kummastuttavat
Instagram / Withnothingunderneath

Venäjän presidentti Vladimir Putin on vuosien varrella tavannut paljon julkisuudenhenkilöitä. Myös Playboy-malli Pamela Anderson on ollut yhteydessä Putiniin: eläinaktivisti Anderson nimittäin halusi suostutella presidentin kieltämään hylkeiden pyynnin Venäjällä. Presidentti tekikin näin vuonna 2009, mutta siitä ei ole tietoa, oliko tämä Andersonin ansiosta vai ei.

Maailmalla on kuitenkin kiertänyt huhuja siitä, että Andersonilla ja Putinilla olisi ollut romanttisempi suhde. Piers Morgan’s Life Stories Best Show -ohjelman haastattelussa vuonna 2018 Anderson puhui avoimesti heidän ensimmäisestä yhteydenotostaan. Kun juontaja kyseli suhteesta, Andersonia alkoi ujostuttaa.

”Ei… ei, mutta hän halusi minun tulevan hänen virkaanastujaisiinsa antamaan hänelle kukkia. En tehnyt niin, mutta on ollut joitain… ilmiselvästi olemme joskus olleet samassa paikassa yhdessä,” Anderson vastasi.

Anderson on myös puolustanut tapaa, jolla Venäjä tekee maailmalla bisnestä.

”Se on tietysti erilainen tapa tehdä bisnestä siellä, enkä ole kaikesta heidän kanssaan samaa mieltä. Mutta asiat etenevät erittäin nopeasti siellä ja on hyvä nähdä, että he ovat edelläkävijöitä ympäristön suojelemisen suhteen,” Anderson kertoi Daily Beastille.

”Yhdysvalloissa meidät on ohjelmoitu ajattelemaan, että jos jokin menee pieleen, se on Venäjän syytä. Ihmiset ajattelevat venäläisten olevan pelottavia ja staattisia, mutta he voivat olla myös hyvin tunteellisia ja mukavia. On jopa ärsyttävää, miten Yhdysvallat osaa olla hyvin Venäjä-vastainen,” Anderson totesi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos