Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Rea Tallgrenin teko lämmittää sydäntä – avautui somessa uudesta arjestaan

Rea Tallgrenin teko lämmittää sydäntä - avautui somessa uudesta arjestaan
Instagram / Rea Tallgren

Ukrainan ja Venäjän välinen sota on saanut Euroopan liittoutumaan ja avaamaan ovensa paossa oleville ukrainalaisille. Myös radiojuontaja Rea Tallgren on avannut kotinsa ja ottanut ukrainalaistytön ja hänen äitinsä kotiinsa.

”Lauantai-ilta. Olohuoneemme lattialla leikkii 2-vuotias ukrainalainen tyttö. Vielä reilu viikko sitten hänellä oli kotimaa ja koti. Nyt hän on äitinsä ja pienen matkalaukun kanssa paossa sotaa,” hän kirjoittaa Instagramissa.

”Hänen paidassaan on pienen keijukaisen kuva. Tekstissä lukee ”Dancing among the stars”. Itken, kun laitan paidan pyykkikoneeseen,” hän jatkaa.

”Tyttö tutkii koko talomme, leikkii kaukosäätimillä ja naapurimme lainaamilla leluilla. Yhtäkkiä hän lyö varpaansa portaaseen. Pienet silmät kyyneltyvät ja hän kävelee luokseni, nostaa pienen jalkansa minua vasten. En ymmärrä hänen kieltään, mutta puhallan pientä varvasta ja silittelen pientä jalkaa. Puhallan niin monta kertaa, että hänen silmänsä eivät enää ole kyynelistä kirkkaat.”

”Hänen äitinsä katsoo minua hiljaa, ei sano sanaakaan. Hän ei ole nukkunut kuin muutaman tunnin viimeisen 1,5 viikon aikana. Yöllä mennessäni nukkumaan mietin, kunpa voisin puhaltaa myös kaiken hänen kipunsa pois.”

Rean päivitys kirvoitti paljon kommentteja ja tykkäyksiä. Muun muassa Shirly Karvinen kommentoi Rean päivitykseen sydämellä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos