Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Seiska: Vesa-Matti Loirin tytär puhuu Veskun todellisesta kunnosta oikeudessa: ”Sekakäyttäjä”

Seiska: Vesa-Matti Loirin tytär puhuu Veskun todellisesta kunnosta oikeudessa: "Sekakäyttäjä"
Instagram / @veskuloiriofficial

Suomen legendanäyttelijä Vesa-Matti Loiri menehtyi viime vuonna 10. elokuuta. Viime keskiviikkona Espoon oikeussalissa alettiin selvittää perintökiistaa, jossa käsitellään ensin, saako pesänselvittäjäksi määrätty Tuula Rainto hoitaa tehtävänsä ja myöhemmin sitä, onko testamentti oikeudellisesti pätevä.

Seiska oli oikeudessa paikan päällä.

Oikeudessa kuultiin muun muassa Loirin tytärtä Jenniä, jonka mukaan hänen isänsä terveydentila oli loppua kohti erittäin sekava. Loiri oli laatinut huhtikuussa kaksi testamenttia, jotka Jenni-tyttären mukaan oli laadittu isän ollessa huonossa terveydentilan ollessa huono.

”Isä oli alkoholisti, ja hän oli vahvasti lääkitty. Hän oli sekakäyttäjä, hänellä oli delirium-tiloja ja hän oli sekava. Isä oli todella väsynyt ja melkein dementiakunnossa, ja hänen juttunsa pyörivät jo kehää,” Jenni sanoi oikeudessa.

Myös entinen vaimo Riitta Loiri vahvisti terveydentilan olleen heikossa kunnossa.

”Hoidin Veskua pitkään, ja olin hänen kanssaan tekemisissä päivittäin. Loppuvaiheessa hän ei voinut enää syödä kuin marjasmoothieita, joita tein hänelle maaliskuuhun saakka,” Riitta kertoi.

Vesku sairasti maksa- ja ruokatorven syöpää.

”Huhtikuussa hän ei enää jaksanut vastata puheluihin vaan nukkui paljon ja oli tosi huonona. Hänen luonaan oli tuolloin lapsuudenystävä Noona, joka sanoi, ettei sovi tulla. Kesällä Vesa-Matti joutui sairaalaan, ja kävin katsomassa häntä siellä muutaman kerran.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos