Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Shirly Karvinen otti kielikorun kolmesti: turhauttava tarina Tiktokissa

Shirly Karvinen otti kielikorun kolmesti: turhauttava tarina Tiktokissa
Instagram / @shirlykarvinen

Somevaikuttaja ja entinen juontaja Shirly Karvinen jäi viime vuoden puolella pidemmälle lomalle. Hän kertoi kärsineensä uupumuksesta ja jättävänsä sen takia radiohommat toistaiseksi. Shirly on onneksi aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja julkaisee jatkuvasti kuulumisiaan.

Hiljattain Shirly jakoi Tiktokissa tarinan pikkuhousuistaan. Nyt on vuorossa tarina kielikorusta, jonka Shirly on ottanut peräti kolme kertaa.

Ensimmäisen kerran hän otti korun 15-vuotiaana. Homma hoitui vanhemmilta salassa, sillä hän valehteli lävistäjälle olevansa 16-vuotias. Hän piilotteli korua noin puoli vuotta, kunnes erään riidan keskellä äiti näki vilauksen korusta ja pakotti tyttärensä ottamaan sen pois.

Shirly ei kuitenkaan antanut periksi, vaan ensi vuonna hän otti korun uudelleen salaa vanhemmiltaan. Tällä kertaa piilottelu onnistui vain parin kuukauden ajan.

Viimeisen kerran hän otti sen 18-vuotiaana ja tällä kertaa ihan laillisesti ja omin luvin. Korua hän piti kuitenkin loppujen lopuksi vain neljä vuotta ja poistatti sen 22-vuotiaana.

”Älkää ottako musta mallia,” hän kirjoittaa Tiktokissa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

@shirlykarvinen Älkää ottako musta mallia #fyp #tiktoksuomi ♬ Cafe music, corporate VP, comfortable(1277239) – zukisuzuki

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos