Pidetään yhteyttä

Julkkikset

IS: Näin kummallisesti Sanna Marin vastasi kysymykseen Markus Räikkösestä – erohuhut vahvistuvat

IS: Näin kummallisesti Sanna Marin vastasi kysymykseen Markus Räikkösestä - erohuhut vahvistuvat
Instagram / @sannamarin

Erohuhut Suomen pääministeri Sanna Marinin ja hänen puolisonsa Markus Räikkösen välillä ovat velloneet valtoimenaan muun muassa Marinin omien bilemeininkien takia. Huhut kuitenkin vahvistuivat, kun Seiskan lukijat bongasivat hiljattain Markuksen Post Bar-yökerhossa eksoottisen kaunottaren kanssa.

”Markus hinkkasi villisti itseään naista vastaan. Välillä pääministerin puoliso siirtyi naisen taakse ja ryhtyi pökkimään lantiolla neitoa takaapäin. Markus kävi todella kuumana,” Seiskalle kerrottiin.

Tänään Sanna Marin ja Petteri Orpo kävivät Ilta-Sanomien vaaligrillissä väittelyä, jonka jälkeen pääministerille esitettiin hieman kevyempiä kysymyksiä.

Lopussa toimittaja Timo Haapala kysyi vielä, miten Marin hemmottelee puolisoaan. Vastaus tähän kysymykseen oli vähintäänkin kummallinen ja sai monet nostelemaan kulmakarvojaan.

”Järjestämällä hänelle vapaailtoja, jolloin hän pääsee urheilemaan ja näkemään ystäviään,” Sanna Marin vastaa.

”Pääministerin työ on niin kokonaisvaltaista, että on paljon pitkiä iltoja, paljon töitä ja paljon reissuja. Pyrin tarjoamaan hänelle mahdollisuuden harrastaa ja käydä ystävien kanssa ulkona,” hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos