Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Seiska: Ex-vaimo vaatii Mikko Koivulta jättisummia! – Eroriitaa puidaan nyt oikeudessa

Mikko Koivun eroriitaa puidaan oikeudessa
AOP

Seiska uutisoi saaneensa käsiinsä oikeuspapereita Yhdysvalloista, joissa käsitellään huippukiekkoilija Mikko Koivun, 38, ja hänen virolaisen ex-vaimonsa Helena Koivun, 34, avioeroriitaa.

Ero tuli todellisena pommina noin vuosi sitten, kun Helena syytti Mikkoa pitkään jatkuneesta pettämisestä. Kyse ei suinkaan ollut mistään yhden yön hairahduksesta, sillä pettämistä oli jatkunut Helenan tietojen mukaan jo muutaman vuoden ajan.

Samoihin aikoihin myös pornotähti, Cindy Sun, paljasti viettäneensä yhteisen yön Mikon kanssa eräiden jatkojen päätteeksi. Härskeintä siinä oli se, että Helena oli ollut samoilla jatkoilla, mutta hän oli poistunut sieltä aikaisemmin. Helenan lähdettyä Mikko oli taluttanut Cindyn makuuhuoneeseen.

Oikeudessa käydään tällä hetkellä kovaa kädenvääntöä siitä, kuinka ero tullaan ratkaisemaan. Oikeusasiakirjoista ilmenee, että jo vuosia Amerikassa asunut Helena vaatii Mikolta 20 000 dollarin kuukausittaista tukea kattamaan ”kotitaloudelliset kulut”. Summa vastaa noin 16 600 euroa.

Kuukausittaisen tuen lisäksi Helena vaatii Mikkoa kattamaan oikeudenkäynnistä koituvia asianajajapalkkioita, joiden summaksi on tullut jo 50 000 dollaria. Ex-pariskunta kieltäytyi jo aikaisemmin tänä vuonna kommentoimasta sitä, ovatko he enää edes lainkaan puheväleissä.

Heidän kolme yhteistä lastaan ovat kaikki alle kouluikäisiä ja asuvat yhdessä äitinsä kanssa Minnesotassa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos