Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jennifer Lopez ja Ben Affleck bongattiin taas yhdessä – Palaako pari takaisin yhteen?

Jennifer ja Ben yhdessä lomalla
AOP

Jennifer Lopez, 51, nähtiin yhdessä entisen sulhasensa Ben Affleckin, 48, kanssa jo huhtikuun lopulla, pian sen jälkeen, kun Lopez erosi kihlatustaan Alex Rodriguezista. Affleck oli bongattu Lopezin talon edustalla ja se herätti paljon kysymyksiä. Olisiko mahdollista, että pari on palaamassa yhteen 17 vuoden jälkeen?

Vaikka kumpikaan ei ole virallisesti vielä vahvistanut yhteen paluuta, on heidät bongattu yhdessä jo useamman kerran. Viimeisin yhteinen matka oli Montanaan, jossa Ben Affleckilla on talo Big Skyn luksuslomakohteessa. Ben oli ajanut autoa ja Jennifer istunut hänen vieressään etupenkillä.

Jenniferin lähipiiri kertoo Jenniferin olevan onnellinen ja uskoo onnen jatkuvan.

Jennifer vietti Benin kanssa monta päivää kaupungin ulkopuolella. Heillä on vahva yhteys. Se on kaikki ollut melko nopeaa ja intensiivistä, mutta Jennifer on onnellinen.

Pari oli kihloissa vuonna 2002 ja esiintyivät yhdessä elokuvassa Jersey Girl. Heidän oli tarkoitus mennä naimisiin vuonna 2003, mutta häät peruttiin vain päiviä ennen juhlapäivää. Pari erosi virallisesti heti vuoden 2004 alussa.

Sen jälkeen he kumpikin jatkoivat omaa elämäänsä, mutta pysyivät aina hyvinä ystävinä keskenään. He kertoivat myöhemmin, että julkisuus olisi tuhonnut heidän parisuhteensa. Pariskunta oli yksi sen ajan seuratuimpia julkkispareja, ja yksityisyyden saaminen ei ollut kovinkaan helppoa.

Nähtäväksi jää, kestääkö suhde tällä kertaa myös julkisuuden tuomat paineet ja tullaanko heidät pian näkemään yhdessä virallisesti.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos