Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Big Brotherin juonenkäänne: talosta pudonnut Minna palasi takaisin

Big Brotherin juonenkäänne: talosta pudonnut Minna palasi takaisin
Instagram / Big Brother Suomi

Big Brother Suomi -ohjelmasta toisena pudonnut Minna on palannut takaisin taloon. Kahden lapsen sinkkuäiti sai paljon huomiota talossa etenkin siksi, että hänellä oli sutinaa nuoren Lassen kanssa. Minna paljasti myös yhdessä jaksossa harrastaneensa seksiä erään suomalaisjulkkiksen kanssa ja siitäkös talossa riemu syntyi.

Talosta poistumisen jälkeen Minna kertoi medialle, että Lasse teki selväksi jo heti alussa, ettei hän halua parisuhdetta. Minna sanoi kuitenkin, että olisi ollut mukava katsoa, mihin homma Lassen kanssa menee.

Minna ei kuitenkaan kauaa jäänyt seinäruusuksi, nimittäin paparazzit olivat bonganneet Minnan eräässä ravintolassa lämpimissä tunnelmissa tuntemattomaksi jääneen mieshenkilön kanssa.

Nyt Big Brother on paljastanut, että Minna palaa takaisin taloon.

”Minna viettää talossa Big Brotherin määrittelemän ajan, eikä hänellä ole mahdollisuutta Big Brotherin voittoon. Minnaa ei voi nimetä häätöäänestykseen, mutta hänellä on myöhemmin merkittävä rooli nimeämisissä. Näitä asioita Minna ei saa muille asukkaille kertoa,” Big Brother selventää.

Alta näet Minnan terkut häädön jälkeen. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos