Pidetään yhteyttä

Huumori

Rihannan Savage X Fenty leggingsit herättävät keskustelua somessa—Peppuvako kunniaan!

Rihannan Savage x Fenty leggingsit herättävät keskustelua somessa
AOP

Rihanna on viime aikoina keskittynyt pääasiassa kosmetiikkaan sekä muotiin musiikin sijaan. Tähti on myös ehtinyt nauttia ajasta poikaystävänsä A$AP Rockyn kanssa. Rocky jopa julisti Rihannan elämänsä rakkaudeksi haastattelussa GQ:n kanssa. Laulaja onkin saanut osakseen runsaasti ylistystä myös muilta tahoilta Savage x Fenty-alusvaatteiden kattavasta koko valikoimasta, sekä erilaisten vartaloiden juhlistamisesta esimerkiksi brändin muotinäytöksissä ja nettisivuilla.

Tällä hetkellä Rihannan makua kuitenkin kyseenalaistetaan somessa, sillä Savage x Fentyn uudet ”Haarattomat leggingsit”” ovat saaneet ihmiset hieromaan epäuskoisina silmiään. Leggingsit lupaavat olla pehmeät ja näyttävät edestä katsottuna aivan tavallisilta jumppahousilta, mutta takapuoli onkin leikattu auki siten, että peppuvako on täysin esillä nämä leggingsit jalkaan laittaessa.

Eräs tiktok-käyttäjä puolusti leggingsejä äänekkäästi pyytämällä ihmisiä ”normalisoimaan peppuvaon” mutta suurelta osin tämä idea ei ole saanut kannatusta— toinen käyttäjä kommentoikin heti takaisin ettei ”kaikkea tule normalisoida”.

Nämä leggingsit ovat kuitenkin ilmeisesti tarkoitettu lähinnä kotikäyttöön, sillä nettisivu markkinoi näitä pepun paljastajia sanoilla ’rentoon iltaan kotona’. Nähtäviksi jää saako peppuvaon normalisointi kannatusta tulevaisuudessa, toistaiseksi kuitenkin vain rohkeimmat yksilöt vetävät nämä leggingsit jalkaan. Jos sinä kuulut näihin rohkeisiin yksilöihin leggingsit löytyvät mustana ja lilana, eikä hintakaan ole mitenkään päätä huimaava—leggingsit maksavat vain noin 48 euroa!

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos