Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Paris Hilton tykkäsi läjästä twiittejä jotka koskivat Britney Spearsia— Sekä naisten mahdollista välirikkoa!

Paris Hilton tykkäsi läjästä twiittejä jotka koskivat Britney Spearsia
AOP

#Freebritney on jyllännyt somessa jo pitkään ja vihdoin myös itse Britney Spearsia kuultiin oikeudessa— eivätkä poptähden paljastukset olleet keveitä.

-Olen ollut shokissa. Olen traumatisoitunut. Tiedätkö, ’fake it till you make it’. Mutta nyt kerron totuuden, okei? En ole onnellinen. En saa nukuttua. Olen niin vihainen. Se on hullua. Ja olen masentunut. Itken päivittäin, Spears avautui rohkeasti.

Britney myös otti esimerkiksi nimenomaisesti Paris Hiltonin selittäessään miksi hän on päättänyt pysyä vaiti tähän saakka. Paris Hilton avautui dokumentissaan ’This is Paris’ kokemuksistaan Provo Canyon koulussa, jossa hänelle dokumentin mukaan muun muassa pakko syötettiin lääkkeitä. Britney myönsi ettei hän uskonut Parisin väitteitä kaltoinkohtelusta.

Vaikuttaa kuitenkin siltä ettei Paris ole loukkaantunut Britneyn sanoista, sillä seurapiirikaunotar kävi tykkäilemässä liuasta twiittejä jotka koskivat aihetta.

-Hän oli läheinen Parisin kanssa yli vuosikymmenen ja olen varma että hän tarkoitti sanoillaan ’tunsin tämän tytön vuosia ja en uskonut hänen sanojaan, joten tiedän että ihmiset olisivat tunteneet samoin minusta’, eräs Parisin tykkäämä twiitti julisti.

Paris tykkäsi myös muutamasta muusta twiitistä jotka spekuloivat Britneyn ja Parisin keskustelleen asiasta yksityisesti.

Monet muut julkisuuden henkilöt kuten Halsey ja Mariah Carey ovat julistaneet tukevansa Britneyta somessa. Tukijoukkoihin riensi myös Britneyn ex-poikaystävä Justin Timberlake, joka jo aiemmin pyysi anteeksi käytöstään Britney Spearsia kohtaan pian sen jälkeen kun dokumentti ”Framing Britney Spears” julkaistiin.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos