Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Toni Wirtanen mietteliäänä paluusta keikkalavoille – ” Toisaalta mitä elämää sekään on, jos meillä ei ole elämää”

Toni Wirtanen mietteliäänä paluusta keikkalavoille Himos Juhannus festareilla
AOP

Apulanta esiintyi tämän vuoden Himos Juhannus festareilla Jämsällä lauantain pääesiintyjänä. Ilmassa oli todellinen juhannustunnelma. Aurinko paistaa lähes koko Suomessa ja festareita ei ole järjestetty pandemian takia sitten vuoden 2019. Apulanta julkaisi myös virallisella Instagram-tilillään kuvan ennen keikkaa.

Laulaja Toni Wirtasessa keikkalavoille palaaminen herättää ristiriitaisia tunteita. Hän on toki iloinen siitä, että ahdingossa elänyt musiikkimaailma pääsee taas takaisin töihin, mutta tartuntojen leviäminen toki huolettaa.

– Eihän maailma voi jäädä jumittamaan sellaiseen ainaiseen lukkotilaan, pakkohan tässä on eteenpäin mennä. Mä koen, että kokeillaan nyt että miten tää menee. Ollaanko me opittu mitään vuoden aikana ja näin. Parin viikon päästähän sen näkee sitten, Wirtanen kommentoi ennen festareita.

Hän myöntää, että kyseessä on tällä hetkellä tauti, johon voi oikeasti kuolla. Mutta toisaalta miettii sitä, millaista elämää sekään on, kun elämää ei ole. Apulanta joutui myös toistamiseen perumaan stadionspektaakkelinsa, joka on nyt siirretty vuoden 2022 heinäkuulle.

– Omalta kohdaltani sanoisin, että kyllähän tää turhauttaa ihan järjettömästi. Ollaan tehty tuota keikkaa hitonmoisella sykkeellä ja nyt sitten joudutaan vielä odottelemaan. Sanomattakin lienee selvää, että me ollaan helkkarin pahoillamme tilanteesta, kommentoi Wirtanen stadionkeikan peruuntumista.

Hän arvostaa suuresti kaikkea sitä työtä, jota järjestäjät ovat tehneet Himos Juhannuksen eteen. Hän kuitenkin muistuttaa, että kaikki ovat olleet puolitoista vuotta sisätiloissa, joten varsin kovaa menoa on varmasti odotettavissa.

Wirtanen on lähellä esiintymispaikkaa perheensä mökillä ja sinne hän palaa myös heti keikan jälkeen. He saavat puolisonsa Jannika B:n kanssa toisen lapsen syksyllä, joten hulinaa tulee perheessä riittämään.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos