Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ed Sheeran palasi valokeilaan ja avautui vihdoin isyydestä— ”Parasta mitä minulle on tapahtunut!”

Ed Sheeran avautuu isyydestä
AOP

Supertähti Ed Sheeran on viettänyt rauhallista elämää lähiaikoina. Muusikko nimittäin toivotti tervetulleeksi ensimmäisen lapsensa vaimonsa Cherry Seabornin kanssa viime vuoden elokuussa. Pienokainen sai nimen Lyra Antarctica Seaborn Sheeran ja vihdoin melko yksityinen Sheeran on avautunut arjesta pienokaisen kanssa astuessaan takaisin valokeilaan miehen uuden sinkun ”Bad Habits” tultua ulos. Ed kertoi yksityiskohtia perhe-elämästään haastattelussa SiriusXM:lle ja lausui jopa muutamia totuuksia vanhemmuudesta.

-Se on parasta mitä minulle on ikinä tapahtunut. Koen siinä olevan niin paljon eri puolia, Sheeran kertoi.

-Se vain on tunteiden vuoristorataa. Tiedän että se kuulostaa kliseeltä, mutta se on mahtavaa. Rakastan sitä, Sheeran jatkoi.

Haastattelun aikana mies myös jakoi ajatuksiaan arjesta ja rutiineista, sekä totesi viisaasti ”ettei kukaan vanhempi oikeastaan tiedä mitä tekee.”

-Minusta tuntuu että lapsen kanssa tarvitsee tasaisen työpäivän. Ei sitä voi tehdä töitä kahteen asti yöllä, hän kertoi.

Sheeran myös kertoi herttaisesti siitä kuinka Lyra rauhoittuu kuullessaan muusikko-isänsä laulavan ja soittavan.

-En tiedä johtuuko se siitä että hän tunnistaa ääneni, mutta olen soittanut hänelle uutta musiikkiani ja niin, hän on aivan rauhallinen nyt, Sheeran pohti ääneen haastattelun aikana.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos