Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Onko Kim Kardashianilla uusi heila? Kukapa ei haluaisi tämän miehen kanssa treffeille!

Onko Kim Kardashianilla uusi heila?
AOP

Kim Kardashian laittoi viime helmikuussa eropaperit vetämään. Tämä 40-vuotias maailmankuulu julkkis on nyt eronnut Kanye Westistä – kuuluisa Kim & Kanye -pari on siis nyt menneisyydessä. Kim ei kuitenkaan jäänyt suremaan tätä seikkaa kovin pitkäksi aikaa, sillä hän osallistui hiljattain synttärijuhliin, joissa itse kukin olisi halunnut olla paikalla.

Kim nimittäin näyttäytyi Jamie Reubenin 34-vuotissynttäreillä. Daily Mail kertoo, että sitä ei ole tiedossa, kuinka nämä kaksi tuntevat toisensa alun perin. Heidät on kuitenkin nähty pyörimässä samoissa piireissä usein aikaisemminkin.

Tämä mysteeriä tihkuva brittimies on seurapiireissä tunnettu kaveri, jonka perään ovat kuolanneet monet muutkin tutut seurapiirikasvot, kuten esimerkiksi Kim Kardashianin entinen paras kaveri, Paris Hilton. Jamien sanotaan olevan myös hyvää pataa prinsessa Beatricen kanssa.

Mutta miksi sitten tämä mies on niin kuumaa kamaa seurapiireissä? Koska miehen perheellä on jopa 19 miljardin dollarin omaisuus. Ei ole mikään ihme, että Kim on kiinnostunut tästä kuumasta kollista heti eronsa jälkeen. Hänen kanssaan nimittäin itse kukin lähtisi takuulla treffeille!

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos