Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Nicki Minaj jakoi harvinaisen videon lapsestaan Instagramissa: todellinen behind-the-scenes -pätkä!

Nicki Minaj paljastaa harvinaisen videon lapsestaan
AOP

38-vuotias räppäri Nicki Minaj jakoi hiljattain Instagramissa videon lapsestaan. 8 kuukautta vanha ”PapaBear,” kuten Minaj poikaansa kutsuu, yritti nimittäin ottaa ensiaskeleensa pari päivää sitten. Videolla Kenneth Petty, Minajin aviomies, tukee poikaa hänen ensimmäisten askeltensa aikana.

Nickillä on Instagramissa tällä hetkellä jo yli 138 miljoonaa seuraajaa, jotka kaikki ovat kiinnostuneet tähden elämästä. Fanit haluavatkin nähdä mielellään myös niin sanottuja behind-the-scenes -kuvia ja videoita, sillä kukapa ei haluaisi kurkata julkkisten arkeen? Nyt fanit pääsevät näkemään todellista, harvinaista pätkää siitä, mitä Minajin huushollissa tapahtuu.

Instagramin videolla Minajin poika teputtaa pieniä räpylöitään lattiaa vasten, selvästi valmiina ottamaan ensimmäiset askeeleensa.

”Etkö olekaan valmis siihen tänään?” Minaj kysyy pojaltaan.
”Häiritsenkö minä sinua?” hän jatkaa.

Poika vain katselee äitiään uteliaasti, mutta ei kuitenkaan lähde vielä omin avuin liikkeelle. Fanit ovat kommentoineet julkaisua sanomalla, että pian poika lähtee jo juoksemaan. Eräskin julkimo pyysi vielä päästä PapaBearin lastenvahdiksi.

Katso suloinen video alta ja kurkkaa Minajin perheen elämään lähietäisyydeltä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos