Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Nyt puhuu Aleksi Valavuori: latasi totuuden Iida Vainion valheiden verkosta

Nyt puhuu Aleksi Valavuori: latasi totuuden Iida Vainion valheiden verkosta
Instagram / @valavuori

Eilen illalla Iida Vainio kirjoitti somessaan pitkän kirjoituksen siitä, kuinka Aleksi Valavuori on ”jauhanut p*skaa” ja kertonut hänestä valheita.

”En voi käsittää miten joku ihminen voi olla näin julma. Käy sääliksi Aleksin elämää, jos se on niin pienestä kiinni et pitää Iida Vainiota 19v painaa alas,” hän kirjoitti Gramissaan.

Iidan ja Aleksin välit ovat olleet tulehtuneet jo jonkin aikaa ja syytöksiä on sadellut puolin ja toisin. Iida juonsi Kultakorneria Valavuori LIVE:ssä viime vuonna, jonka jälkeen hän siirtyi juontamaan SaiPa:n jälkipelejä. Iidan mukaan Aleksi olisi luvannut hänelle SaiPa-pestin päättymisen jälkeen töitä Espanjasta, mutta hommat olisivat tyssänneet Aleksin valehteluun.

Nyt Valavuori on itse avannut sanaisen arkkunsa blogissaan.

Pitkässä blogikirjoituksessaan Valavuori nostaa kissan pöydälle ja kertoo muun muassa Iidan valheiden verkosta.

”Autoin minkä pystyin, laitoin viestejä, yritin opettaa, mut ei. Vielä muutama kuukausi sitten yritin kertaalleen auttaa uuden työpaikan kanssa, kun Iida kertoi haluavansa muuttaa ulkomaille. Funtsin, et voisin varmasti jeesata esimerkiksi peliyhtiöduunin ja striimin kanssa, mutta sitten tapahtui useampikin käänne, jolloin oli pakko lopettaa auttaminen ja todeta kyseisen tapauksen olevan täysin vailla normaaleja toimintatapoja.

Eräänä päivänä ihmettelin miksi puhelin alkaa täyttyä viesteistä. Noh, Iida oli antanut haastattelun, jossa kertoi muuttavansa ulkomaille ja tulevansa minulle töihin. Niinpä niin… jälleen kerran mikään sovittu ei pitänyt ja Iida oli alkanut sepittää itselleen sopivia tarinoita julkisuuteen. Olin vielä kerran luvannut auttaa mahdollisen työpaikan kanssa, en mitään muuta. Viimeistään tässä kohtaa oli pakko vetää töpseli irti seinästä.

Samalla aloin saada viestejä useilta urheilijoilta ja heidän lähipiireiltään Iidan tekemistä uhkailuista, täysin perättömistä väitteistä, jatkuvista valheista ja ihmisten elämien suoranaisista tuhoamisyrityksistä. Tutkin asiaa enemmän, soittelin muutaman puhelun Iidan oikeasti tunteville, mm. hänen entiselle managerilleen ja nopeasti alkoi selvitä jo vuosia jatkunut valheiden verkko.”

Valavuori kommentoi myös Iidan tekemää rikosilmoitusta Tapparan pelaaja Christian Heljangosta.

”Vähemmän yllättäen Iidan sekoilut vain yltyivät ja luvassa oli tähän asti sairain kessi. Dumpatuksi yli kaksi vuotta sitten tullut Iida päätti kehittää seksuaalirikossyytteen SM-liigatähteä kohtaan vain koska ei ollut saanut haluamaansa ja halusi kostaa vuosien jälkeen, sattumalta juuri pudotuspelien aikaan. Kun Iida aikoinaan tapasi kyseisen pelaajan, oli hän ihmetellyt ystävälleen miten tämä pelaaja ei muka alkaisi seurustella juuri hänen kanssaan.

Mistään pelaajan aiheuttamasta ikävästä tilanteesta, rikoksesta puhumattakaan Iida ei ollut lähiystävälleen maininnut sanallakaan missään vaiheessa. Kun tässä on nyt yhden jatkuvasti ja aivan kaikesta valehtelevan ihmisen sana usean luotettavan ihmisen sanaa vastaan, ei tarvitse olla kovinkaan kummoinen salapoliisi keksiäkseen motiivin tähän tekaistuun rikossyytteeseen.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Aleksi Valavuori (@valavuori) jakama julkaisu

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos