Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Alma Hätönen huomasi kropassaan huolestuttavia oireita: ”Monta kertaa oon sivuuttanut…”

Alma Hätönen huomasi kropassaan huolestuttavia oireita: "Monta kertaa oon sivuuttanut..."
Instagram / @almahatonen

Juontaja Alma Hätönen kävi katsomassa The Pimpsons-esityksen muutama päivä sitten ja kertoi Instagramissaan sen olleen upea.

Hän mainitsi samalla, että käyttää alkoholia nykyään vähemmän kuin ennen.

”Huomaan, että tulee nykyään käytettyä tosi vähän alkoholia (toki en ennenkään oo erityisemmin käyttänyt) ja se tuntuu hyvältä. Edelleen aion ottaa viinilasillisen jos toisenkin ystävien kanssa, jos siltä tuntuu. Valitsen kuitenkin nykyään selvästi useammin alkoholittoman vaihtoehdon ja ennen kaikkea kynnys siihen sosiaalisissa tilanteissa on matalampi kuin ennen,” Alma kirjoittaa.

Alkoholiton valinta oli Almalle tällä kertaa hyvä ratkaisu, sillä hän huomasi kropassaan huolestuttavia stressin oireita, joita ihan jokaisen on hyvä pitää silmällä myös omassa kropassaan.

”Oon tosta valinnasta tänään kiitollinen, kun huomasin muutenkin kropassa ylivirittyneisyyttä ja leposykkeet oli korkealla. Nyt nappaan heti tästä kiinni ja lepään tänään vaikka tarkoitus oli opiskella ja hoitaa juttuja. Liian monta kertaa oon sivuuttanut nää selvät merkit, mutta en enää. Nyt siis 100% pötköttelyä luvassa!” hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos