Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Missi Katariina Juselius joutui häirinnän kohteeksi – ”Löin laukulla ja juoksin pakoon”

Katariina Juselius avoimena naisiin kohdistuvasta häirinnästä somessa
AOP

Yksi tämän vuoden Miss Suomi – finalisteista on mallina ja näyttelijänä tunnettu Katariina Juselius. Tämän vuoden missifinalistit on valittu niin kutsutulla All Stars-tyylillä, jossa aiempien vuosien suosikkikilpailijat pääsevät mukaan finaaliin. Juselius kilpaili vuoden 2019 Miss Suomi-finaalissa.

Juselius juontaa muiden töidensä lisäksi podcastia yhdessä toisen missifinalisti Riikka Uusitalon kanssa. Naiset ovat jakaneet podcastissa paljon erilaisia tarinoita ja yhtenä aiheena on ollut naisten kohtaama häirintä sosiaalisessa mediassa.

Juselius kertoi aiemmin, kuinka paljon naiset joutuvat vastaanottamaan törkyviestejä ja seksuaalista ahdistelua. Hän haluaa tuoda asian avoimesti esille ja puhua tästä ongelmasta.

– Ne ovat tärkeitä asioita ja niistä pitää puhua. Kenenkään ei pidä hyväksyä sitä, että pepulle läpsitään tai lähetetään törkykommentteja.

Hän jakaa myös omakohtaisen kokemuksen, joka tapahtui Tallinnassa muutama vuosi sitten. Tuntematon mies oli alkanut lähentelemään häntä kadulla.

– Kotiin kävellessä on käyty käsiksi ja olen joutunut laukulla lyömään, juoksemaan pakoon ja pitämään ääntä, että pääsen vapaaksi.

Juselius muistuttaa, että somekommentoinnin ei tarvitse olla niin törkeää. Naista voi kehua nätimminkin eikä ketään tarvitse haukkua.

Naisten pitämässä podcastissa on myös aikaisemmin kommentoitu sitä, että on ollut tilanteita, joissa he ovat tietoisia siitä, kuka törkyviestejä lähettelee. Kyseessä voi olla hyvinkin tunnettu julkisuuden henkilö. He eivät kuitenkaan halua ryhtyä syyttämään ketään julkisesti eivätkä välttämättä jaksaisi kaikkea sitä vihaa, mitä viestien lähettäjän henkilöllisyyden paljastaminen toisi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos