Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Maajussi-Roy muuttaa Suomeen – satojen yhteydenottojen joukossa oli viesti, joka sai miehen itkemään

Maajussi-Roy muuttaa Suomeen - satoja yhteydenottoja
Instagram/Roy Rissanen

Maajussille morsian maailmalla-ohjelmassa nähtiin keväällä neljä maajussia, jotka etsivät puolisoa Suomesta. Yksi heistä oli Roy Rissanen, joka oli yksi suosituimmista maajusseista. Royn vanhemmat ovat suomalaisia, mutta he muuttivat Kanadaan pojan ollessa 9-vuotias.

Valitettavasti kumppania ei Roylle löytynyt ohjelman avulla, mutta rakkaus Suomeen roihahti niin, että hän on päättänyt muuttaa Suomeen yhdessä juuri täysi-ikään astuneen poikansa kanssa.
Kun eri kanavat uutisoivat Royn muutosta Suomeen, alkoi miehen puhelin pirisemään taukoamatta.

– Se oli aika häkellyttävää, minun on täytynyt laittaa puhelimeni lentokonetilalle öisin, koska muuten se vain tärisisi ja pirisisi loputtomasti. Kerran laitoin puhelimeni pois viideksi minuutiksi ja kun tulin takaisin olin saanut yli sata uutta viestiä.

Viestit ovat olleet todella positiivisia. Niiden joukossa on sekä romanttisia treffikutsuja naisilta että vinkkejä hyvistä kalapaikoista miehiltä. Hän on myös saanut viestejä, joissa kerrotaan yhteyksistä hänen sukulaisiinsa. Erityisen herkäksi miehen sai tarinat isoisästä, joka oli kuollut pian Royn syntymän jälkeen.

– Sain tietää, että hän oli esimerkiksi todella hyvä shakinpelaaja. Aloin vaan itkeä. En koskaan tuntenut häntä, joten tuollaisten pienten tarinoiden kuuleminen on ollut vain niin sydäntä lämmittävää.

Hän on yrittänyt vastata kaikkiin viesteihin kohteliaasti, vaikka se ei aina olekaan ollut helppoa. Onneksi suurin osa viesteistä on kuitenkin ollut hyväntahtoisia ja joukossa on vain muutama viesti, jossa lähinnä ihmetellään miksi hän haluaisi muuttaa Suomeen.

Roy haki jo aikaisemmin itselleen takaisin Suomen kansalaisuutta ja sai sen. Hän on hakenut myös pojalleen kansalaisuutta, ja samalla kannustanut tätä Suomeen muutossa.

– Sanoin hänelle, että tämä on mahdollisuus, jota suuri osa ihmisistä ei koskaan saa ja hänen kannattaa ainakin antaa sille mahdollisuus ja tulla mukaan, sillä hän voi halutessaan aina tulla takaisin.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos