Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Iida Ketolan iso elämänmuutos – työmatka pitenee yli tunnilla

Iida Ketola muuttaa maalle
Instagram/Iida Ketola

On kulunut vain muutama viikko siitä, kun kampaamoyrittäjä-juontaja Iida Ketola ja Renne Korppila ilmoittivat erostaan. Nyt Iida ilmoitti suuntaavaansa maalle, sillä hän oli ostanut oman maatilan Helsingin ulkopuolelta.

Hän oli etsinyt kotia maaseudulta jo jonkun aikaa. Yksi tärkeimmistä kriteereistä oli se, että koti sijaitsisi hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingistä, sillä hänen kampaamonsa sijaitsee Töölössä. Samalla hänen työmatkansa piteni.

– Työmatkani tulee olemaan tunti ja vartti ilman poikkeusoloja, kertoo Iida.

Idyllinen hirsitalo sijaitsee metsien ja peltojen ympäröimänä. Tila on noin hehtaarin suuruinen ja pihapiiristä löytyy myös oma navetta, jonne Iida jo suunnittelee lampaiden ja kanojen hankkimista.

Hänen kanssaan yhtä aikaa tilalle muuttaa ensi alkuun kolme lammasta ja kanat tulevat myöhemmin kesällä. Haaveissa on olla kanojen suhteen jopa hieman omavarainen.

Iidalla on tosi hyvä fiilis maalle muutosta ja hän on iloinen päästessään pois kaupungista. Iidan elämä on pyörinyt Helsingissä aina siitä asti, kun hän täytti 18-vuotta ja sai töitä Maikkarilta.

– Halusin elämältä muuta kuin kaksion Kalliosta ja sen, että ikkunasta näkyy vastakkaisen talon seinä.

Iida lähtee maalle todella positiivisin mielin ja häntä ei huoleta yksin maalle muuttaminen. Hän haluaa pikkuhiljaa alkaa itse tekemään pientä pintaremonttia talossa ja uskoo nauttivansa maaseudun rauhasta.

– Juuri nyt tuntuu siltä, että onnellisuuteni vaatii maaseudun ja eläimiä ympärille.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos