Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kourtney Kardashian hempeilee rohkeasti rokkarirakkaansa kanssa – uunituore suhde roihuaa!

Kourtney
Instagram

Kourtney Kardashianin ja hänen tuoreen poikaystävänsä Travis Barkerin romanssi näyttää voivan erinomaisesti, ainakin näin voisi päätellä Kourtneyn alkuviikolla Instagramissa julkaisemista rohkeista suutelukuvista. Kuva julkaistiin Kourtneyn 117 miljoonan Instagram -seuraajalle ja se on saanut jo yli 4,4 miljoonaa tykkäystä vuorokaudessa.

Fanit ovat iloisia ja onnellisia Kourtneyn uudesta romanssista. Pari vahvisti tuoreen suhteen seuraajilleen helmikuussa. Kourtney ja Travis ovat aiemminkin julkaisseet kuvia yhteisistä julkisista hellyydenosoituksista toisilleen. Myös Travis on jakanut sarjan valokuvia heidän tähänastisesta romanssistaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by travisbarker (@travisbarker)

Kardashianin aiemmat romanssit

Ennen nykyistä romanssia rocktähti Barkerin kanssa, Kourtney oli pitkään on-off -seurustelusuhteessa Scott Disickin kanssa. Suhde kesti vuodet 2006- 2015. Entisellä parilla on kolme yhteistä lasta, Mason, 11, Penelope, 8, ja Reign 6.

Sisäpiiri kertoo, että Scott on koittanut ottaa pesäeroa exäänsä viime aikoina. Molemmat ovat edelleen toisilleen kohteliaita ja asiallisia, ja haluavat hoitaa kaikki lapsiin liittyvät asiat ilman draamaa.  He eivät kuitenkaan enää vietä toistensa kanssa aikaa yhdessä perheenä. Heidän välinen kommunikaatio koskee tällä hetkellä puhtaasti vain heidän yhteisiä lapsia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou)

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos