Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Adele palasi tauon jälkeen julkisuuteen – näyttää paremmalta kuin koskaan!

Adelen uusi tyyli

Laulaja Adelesta ei ole kuulunut muutamaan kuukauteen mitään. Hän ei ole koskaan muutenkaan tykännyt esiintyä paljon julkisuudessa. Fanit kokivat kuitenkin iloisen yllätyksen, kun Adele bongattiin Oscar-gaalan jatkoilta sunnuntaina.

Iloisen ja rennon näköinen Adele näytti kuvissa suorastaan upealta! Fanit hehkuttivat laulajan upeaa ulkonäköä:

– En voi uskoa, kuinka tämä nainen voi aina näyttää paremmalta jokaisella kerralla, kun hänen kuviaan julkaistaan.
– Adele on todellinen legenda. Jokainen aikakausi on täydellinen. Hittejä hittien perään.
– Hän näyttää niiiin hyvältä!

Adele on ollut usein uutisissa muuttuneen ulkonäkönsä vuoksi. Tähti itse ei ole halunnut kommentoida sen enempää muodonmuutostaan, mutta on selkeästi tietoinen siitä, kuinka hyvältä hän nykyisin näyttää. Hän kuitenkin paljasti vuonna 2020, että oli laihduttanut huimat 45 kiloa.

Menestyksekkäästä ensialbumista jo 10 vuotta

Adele teki menestysalbumin 21 vuonna 2011, josta on kulunut jo 10 vuotta. Albumilta irtosi hittejä, jotka tullaan todennäköisesti aina muistamaan. Sen jälkeen hän julkaisi vielä toisen albumin vuonna 2015, joka kantoi nimeä 25. Laulaja oli tuolloin vasta 27-vuotias.

Sen jälkeen uusia albumeja ei ole enää ilmestynyt ja toukokuussa 33-vuotta täyttävä laulaja ei ole toistaiseksi ainakaan antanut mitään vihiä uuden albumin tekemisestä. Toivomme kuitenkin, että tästä upea äänisestä laulajasta kuullaan vielä lisää.

Adelen synkän romanttiset laulut saivat myös suomalaisten sydämet lämpenemään. Hän ei ole vielä koskaan esiintynyt Suomessa, mutta toivottavasti sekin päivä vielä koittaa.

 

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos