Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kim Kardashianin North West täytti 8 vuotta: hellyyttävä kuvasarja kauniista tyttärestä

Kim Kardashian julkaisi hellyttävän kuvasarjan North Westin synttäreiden kunniaksi
AOP

Kim Kardashianin esikoinen North West täytti 8 vuotta 15. kesäkuuta. Kimin ja hänen ex-puolisonsa Kanye Westin tytär nähdään suloisen reippaana Instagramiin julkaistussa kuvasarjassa, jonka Kim julkaisi tyttärensä synttäripäivän kunniaksi.

Kim Kardashian julkaisi ihanan kuvasarjan, jossa on kuvia Kimistä itsestään ja Northista. Kuvasarjan kuvat ovat Steven Kleinin Jackie O -valokuvaussessiosta, jossa Kim esittää Jackie Kennedyä. Kuvatekstissä hän sanoo valinneensa nämä kuvat julkaistavaksi, sillä niissä nähdään Northin ja Kimin välinen side upealla tavalla ja tunnelma välittyy katsojalle hienosti.

”Esikoiseni North on tänään 8-vuotias! North, jonakin päivänä näet kaikki nämä viestit, jotka olen printannut leikekirjaasi, jota teen sinusta ja toivon, että tunnet itsesi rakastetuksi, koska tuot niin paljon rakkautta ja iloa meille kaikille,” Kim kirjoittaa Instagramin kuvatekstissä. Hän vielä lisää Northin olevan hassuin, luovin ja tyylikkäin ihminen, jonka on koskaan tavannut.

Suloinen North on sulattanut sydämiä jo syntymästään saakka ja vauhdilla kasvava kaunotar vangitsee katsojan ihan samalla tavalla kuin upea äitinsä.

Hyvää syntymäpäivää North!

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos