Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jasper Pääkkönen rakkaansa kanssa lomalla Suomessa: rakkautta ilmassa koko perheen voimin

Jasper Pääkkönen perheineen Suomessa mökkilomalla
AOP

Jasper Pääkkönen on monelle tuttu suomalainen näyttelijä, joka on nähty muun muassa Salautut Elämät -sarjassa, Pahat pojat -elokuvassa sekä Viikingit -sarjassa. Maailmallakin tunnetuksi tullut Pääkkönen on hiljattain pitänyt lomaa Suomessa mökkeilyn parissa koko perheen voimin.

Pääkkösen espanjalais-filippiiniläinen puoliso Alexandra Escat julkaisi hiljattain Instagramissa todella suloisen perhekuvan: sekä Pääkkönen, Escat että heidän koirana Taiga ovat iloisena nauttimassa Suomen kesästä. Kuvateksti kuuluu vapaasti suomennettuna näin:

”Laitoimme vihdoinkin ”paljun” päälle ja nautimme viikonlopusta aurinkoa ottaen ja saunoen. Täydentääksemme suomalaisen mökkikokemuksen savustimme kirjolohta ja grillasimme makkaraa (vegeversioita). Latinalaisille juurilleni uskollisesti viikonloppu ei olisi ollut täydellinen ilman tanssimista energisoivan auringon alla! Jopa Taiga-koira nautti olostaan helteestä huolimatta.”

Etenkin kuvasarjan viimeinen kuva on todella hellyyttävä eikä kuvalle voi olla hymyilemättä. Rakkautta ja onnellisuutta on todellakin ilmassa.

Myös pariskunnan Taiga -koira on saanut oman Instagram -tilin (@talesoftaiga). Ota koko perhe seurantaan Instagramissa.

Onko tässä maailman onnellisin koira?

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos