Pidetään yhteyttä

Julkkikset

IS: Fanit pettyneet Justin Bieberin keikan VIP-kokemukseen – vaativat rahojaan takaisin

IS: Fanit pettyneet Justin Bieberin keikan VIP-kokemukseen - vaativat rahojaan takaisin
Instagram / Justin Bieber

Tiistai-iltana kanadalaistähti Justin Bieber esiintyi Helsingissä keikalla, jonka järjestäjänä oli Weekend Festival. Nyt Iltasanomat on kertonut, että fanit ovat olleet hyvin pettyneitä keikan VIP-kokemukseen.

Eräs VIP-lippujen ostaneista oli 20-vuotias Inka, joka maksoi VIP-lipustaan 249 euroa. Keikkapaikan portit avautuivat kolmelta ja Inka saapui VIP-telttaan neljän aikoihin. VIP_alueella oli rauhallista.

”Menimme telttaan ajatuksenamme ottaa pöytä eturivistä,” Inka kertoo.

Suurin osa pöydistä oli kuitenkin varattu ja Inka joutui jatkuvasti väistymään muiden tieltä. Myöhemmin Inka sai tietoonsa, että pöydän olisi voinut varata tarjoilijalta, mutta kukaan ei ollut infonnut Inkaa aikaisemmin.

Inka kertoo myös, että ihmisten lukumäärään nähden alue oli pieni.

Illan aikana Inka lähti käymään bajamajoilla vessassa ja huomasi, että vessan läheltä näkyvyys lavalle on parempi, vaikka VIP-paikoilta luvattiin olevan paras näkyvyys lavalle.

”Sanasta sanaan taisi lukea nettisivuilla, että lavalle olisi pitänyt nähdä parhaalla mahdollisella tavalla,” Inka toteaa.

Eikä siinä vielä kaikki.

Myös ruokailun ja juomien järjestelyssä oli sikailtu. VIP-alueella ruokatarjoilua ei ollut lainkaan ja juomat olivat tavallista kalliimpia.

”Normialueella oli vain neljä ruokakojua ja niihin oli kamalat jonot. Pizzapala maksoi kymmenen euroa. Ihan törkeän hintaista,” Inka ihmettelee.

”Meillä piti olla myös laajempi juomavalikoima. Tämähän ei sitten pitänyt paikkansa. Vodka Red Bull oli anniskelualueella 12 euroa, mutta se oli meillä kalliimpi.”

”Miinusta siitä, ettei vippiin kuulunut oikeastaan mitään muuta erillisen alueen ja oman baarin lisäksi. Esimerkiksi ruoka piti hakea kaukaa yleiseltä alueelta, samoin fanituotteet,” Inkan ystävä Elli lisää.

Inka ja hänen seurueensa ovat vaatineet rahojaan takaisin. Järjestäjä tarjosi kuitenkin kolmikolle hyvitykseksi kahden päivän lippua ensi vuoden Weekend Festivaliin tai vaihtoehtoisesti lippua muille järjestäjän keikoille.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos