Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ed Sheeranin tyyli vaihtuu – Mutta tuleeko siitä hitti vai huti?

Ed Sheeran vaihtoi tyyliään ja julkaisee uudenlaista musiikkia

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Ed Sheeran on nähty Suomessakin megakonsertissa, joka toi paikalle uskomattoman määrän yleisöä. Hänet tunnetaan siitä, että laulaja on aina esiintynyt yksin muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta.

Nyt hän kuitenkin kertoo työstävänsä uutta neljättä albumiaan. Hän on myös paljastanut, että se tulee poikkeamaan paljon totutusta linjasta. Tämän lisäksi hän on jo kertonut, että tulevilla keikoilla hän tulee esiintymään yhdessä yhtyeen kanssa.

– Soitan ensi kertaa bändin kanssa ja se tuntuu urani seuraavalta askeleelta. Olen esiintynyt yhtyeen kanssa aikaisemmin vain tv-ohjelmien pyynnöstä. Olen käyttänyt keikoillani loop-pedaalia 15 vuoden ajan ja halusin kokeilla jotain uutta. Kiertueiden mielestäni heikoimmat hetket olivat ne kappaleet, jotka tarvitsivat taustalle bändin, Ed Sheeran avasi nykyistä tilannettaan BBC Radio 1-kanavan haastattelussa.

Artisti kuitenkin myöntää, että uuden levyn ensimmäinen single tulee olemaan todella erilainen ja jotain aivan uutta. Hän kertoo ilmassa olevan jännittävää odotusta, sillä hän ei tiedä yhtään, miten uuteen kappaleeseen tullaan suhtautumaan. Mutta hän on kuitenkin asian suhteen erittäin positiivisin mielin.

-Mielestäni on hienoa julkaista jotain tietämättä mitä mieltä ihmiset tulevat olemaan siitä, hän hehkuttaa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos