Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Näyttelijälegendan homssuinen ulkonäkö tuoreissa kuvissa – Tunnistaisitko itse kuka on kyseessä?

Al Pacino rennon ja homssuisen näköisenä tuoreissa kuvissa
AOP

Näyttelijälegenda on viime aikoina kuvattu usein kotikulmillaan Los Angelesissa. Ihan heti ei kuvista tunnista kuka on kyseessä, mutta tarkemmalla silmällä katsottuna onhan se ihan selvästi legendaaristen Arpinaama- ja Kummisetä-elokuvien tähti Al Pacino.

Al Pacino rennoissa tunnelmissa menossa ravintolaan

Al Pacino rennoissa tunnelmissa menossa ravintolaan / AOP

Tänä vuonna hän on kuvannut Ridley Scottin ohjaamaa elokuvaa House of Gucci, jota on kuvattu pääosin Italiassa. Hän esittää elokuvassa nimekkään roolin Aldo Guccina ja se keskittyy 90-luvulla tapahtuneeseen murhatragediaan. Elokuvassa nähdään Pacinon lisäksi muun muassa Lady Gaga ja Adam River.

Palattuaan kuvauksista takaisin kotikaupunkiinsa Pacino onkin usein nähty ravintoloissa. Hänen tyylinsä on ollut erittäin rentoa, jokseenkin jopa hieman homssuisen näköistä. Uusimmissa kuvissa hänellä on päällään jättisuuret housut ja paita, eikä tukanleikkuusta tai parranajostakaan juuri näy merkkejä.

Pacino elelee tällä hetkellä tiettävästi ihan yksin, sillä hän erosi viimeisimmästä naisystävästään jo yli vuosi sitten. Israelilaiskaunotar Meital Dohan oli Pacinoa 40 vuotta nuorempi ja pari oli pitkään todella onnellisessa suhteessa. Rakkaus ei kuitenkaan riittänyt ja he kertoivatkin myöhemmin erilaisten tulevaisuuden haaveiden ja liian ison ikäeron olleen syynä erolle.

Al Pacinolla on takanaan huikea ura näyttelijänä lukuisissa elokuvissa. Hän on voittanut yhden Oscarin lisäksi myös neljä Golden Globe-pystiä ja saanut tämän lisäksi lukuisia tunnustuksia, palkintoja ja ehdokkuuksia elokuva-alan vaikuttavimpiin palkintogaaloihin.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos