Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Brooke Shieldsin menneisyys kauhistuttaa somessa— Poseerasi 10-vuotiaana Playboylle!

Brooke Shieldsin menneisyys kauhistuttaa somessa
AOP

Nykyään jo 56-vuotiaan malli ja näyttelijä Brooke Shieldsin kyseenalainen menneisyys on noussut keskustelun aiheeksi somessa. Monet tubettajat ovat tehneet videoita aiheesta nostaen mallin menneisyyden taas päivänvaloon. Kohu sai alkunsa kun kyseenalaiset valinnat joita Brooken äiti Teri Shields teki tyttärensä uran suhteen tämän ollessa vielä lapsi nousivat uudestaan pinnalle.

Erityisesti kauhistusta on herättänyt Brooken äidin valinta antaa tyttärensä Playboy-lehti kustannuksen alla toimivan Sugar’n’Spice-lehden kuvattavaksi täysin alastomana tytön ollessa vain 10-vuotias. Kuvaajana toiminut Garry Gross puolusti itseään kertomalla kuvien olevan ’taiteellisia’ ja ’hyvän maun mukaisia’. Kuvissa Brooke on todella vahvasti meikattu ja poseeraa täysin alasti kameralle. Myös Shieldsin lapsuuden roolit ovat herättäneet keskustelua. Brooke tähditti lapsena Pretty Baby-elokuvaa jossa hän esitti prostituoitua, sekä esiintyi elokuvassa ”Blue Lagoon” kokonaan yläosattomissa ollessaan vain 14-vuotias.

Shields vaikuttaa kuitenkin olevan sinut menneisyytensä kanssa ja keskittyy positiiviseen elämässään. Näyttelijä koki kovia vastoinkäymisiä kevään aikana joutuessaan opettelemaan kävelemään uudestaan reisiluun poikki mentyä helmikuussa. Shields kutsuukin itseään ’taistelijaksi’ ja inspiroi yhä miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa läpi käytyään kaksi leikkausta jalkansa vuoksi ja puhumalla avoimesti kokemuksistaan.

-Tämä on minun matkani, ja jos se vaati kehoni suurimman luun murtumisen, niin parantuminen on jotain minkä haluan jakaa. Meidän täytyy uskoa itseemme ja rohkaista toisiamme. Ei ole muuta keinoa pärjätä elämässä, piste, nainen lisäsi vielä päätöksestään jakaa toipumisprosessi julkisesti.

-Jos voin kääntää sen joksikin positiiviseksi, tai voin opettaa tyttöjäni, kyllä, asioita tapahtuu elämässä, ja se kuinka vastaat niihin määrittelee sinut, ja vastoinkäymiset paljastavat sinut, Brooke kertoi asenteestaan elämää kohtaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos