Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Antti Tuiskulta pysäyttävä päivitys – “Oon ollu useamman viikon tosi väsynyt”

Antti Tuiskulta pysäyttävä päivitys – “Oon ollu useamman viikon tosi väsynyt”
Instagram

Antti Tuisku, 37, lisäsi Instagram tililleen kuvan itsestään ja Viljo-koirastaan makaamassa sängyllä. Antti makaa peiton alla ilman paitaa, lukee kirjaa ja Viljo nukkuu autuaan näköisenä hänen vierellään. Antti kirjoittaa:

– Oon ollu useamman viikon tosi väsynyt. Sellainen olo, että on fyysisesti ”huonossa kunnossa”. Leposykkeet huitelee taivaissa, sykevälivaihtelu ja vauhti laahaa. Yksi iso syy tähän (kaiken henkisen kuorman lisäksi) on varmasti se, että mulle haastavinta on ollut aina lepo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Laulaja huomauttaa, että kovan treenaamisen hetket on ollut helpompia jakaa somessa ja lepohetket ovat jääneet liian vähälle huomiolle. Hän pohtii avoimesti sitä, mitä huippukunto on ja miten sitä tulee rakentaa. Hän kertoo vielä sanoin kuvassa näkyvän tunnelman:

– Tänään mulla oli ekaa kertaa moneen viikkoon sellainen olo lenkillä, että kroppa toimii lähes ”hyvin”. Se tuttu, ihana tuntemus alkoi näyttää heräämisen merkkejä. Se tunne tuntuu itelleni saavutukselta. Olenkin ottanut tosi paljon höllää ja antanut luvan levätä.

Lopuksi laulaja kannustaa seuraajiaan postaamaan kuvia hashtagilla #lupalevätä. Myös muut julkkikset, kuten Sanni ja Martina Aitolehti, lähettävät Antille kannustavia kommentteja ja sydämen kuvia.

Yleisurheilija Lotta Harala yhtyy mukaan Antin postaukseen: ”Niin tärkeä postaus!! Asiaa Antti!

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos