Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Anna Puu söpönä pyöristyneen vatsansa kanssa – raskaus saa hänet suorastaan loistamaan!

Anna Puu söpönä pyöristyneen vatsansa kanssa
Instagram

Anna Puu postasi vapun kunniaksi söpön kuvan itsestään Instagram-tililleen remontin keskellä. Kuvasta näkyy raskauden somasti pyöristämä vatsa.

– Mitä enemmän vappupalloja, sitä parempi! Me syödään remppaväen kanssa kohta nakkeja ja perunasalaattia ja sit jatketaan hommia!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Puu (@annapuuofficial)

Anna Puu hymyilee kuvassa veikeästi aurinkolasien alta valtavan kokoinen vappupallo rinnallaan. Laulaja näyttää todella hyvinvoivalta ja raskaus saa hänet suorastaan loistamaan.

Tämä on Anna Puun toinen lapsi. Hänen esikoisensa syntyi vuonna 2010 laulajan ollessa edelleen naimisissa ensimmäisen puolisonsa kanssa. Nykyisen puolison, tuottaja Jukka Immosen, kanssa pari on pitänyt yhtä jo vuodesta 2016. Anna Puu on julkaissut raskautensa aikana muitakin päivityksiä Instagramiinsa ja kertonut muun muassa raskauden aikaansaamasta hormonimyllerryksestä.

Tarkkaa aikaa vauvan lasketusta ajasta ei ole tiedossa, mutta laulaja ilmoitti aikaisemmin sen olevan keväällä. Itse asiassa koko raskausuutinen tuli alun perin hieman yllätyksenä, sillä laulaja oli aikaisemmin kertonut, ettei hän halua enää toista lasta. Tällöin hän koki esikoisensa jo kasvaneen sen verran, että oli saanut omaa itsenäisyyttään takaisin eikä halunnut luopua siitä.

Rakkaus saa kuitenkin ihmeitä aikaan ja näin taisi käydä Annankin kohdalla. Toivotaan, että synnytys ei kuitenkaan käynnisty kovimman remonttikiireen keskellä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos