Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Adam Sandler käännytettiin pois ravintolasta – katso hänen hupaisa vastauksensa

Adam Sandler käännytettiin pois ravintolasta - katso hänen hupaisa vastauksensa
AOP

Amerikkalaisen ravintolaketju iHOP:in työntekijä käännytti näyttelijä Adam Sandlerin pois kertoen, että hänen tulisi odottaa 30 minuuttia seuraavaa vapaata pöytää. Työntekijä Dayanna Rodas ei ollut tunnistanut tätä 54-vuotiasta näyttelijää maskin takia. Sandler on nyt vastannut huvittavalla tavalla.

Sandlerille 30 minuutin odotus

Adam Sandler ja yksi hänen tyttäristään vierailivat hiljattain amerikkalaisessa ravintolaketju iHOPissa. Ravintolassa tarjoillaan pannukakkuja ja muita ruokia ympäri vuorokauden. Sekä Sandler että hänen tyttärensä pitivät maskia, kuten ravintola vaatii.

Sandlerin yllätykseksi hänelle kerrottiin ovella, että seuraava vapaa pöytä olisi vasta 30 minuutin kuluttua. iHOPin työntekijä Dayanna Rodas ei ollut tunnistanut näyttelijää kasvomaskin takia. Sandler poistui paikalta, jonka jälkeen Rodas oli ymmärtänyt käännyttäneensä A-listan näyttelijän ravintolan ovelta.

Rodas julkaisi omalla TikTok sivullaan videon, joka on nyt saanut 11.1 miljoonaa katselukertaa. Hän käytti hauskaa pellesuodantinta omilla kasvoillaan ja rukoili Sandleria palaamaan takaisin.

Näyttelijä ei kuitenkaan ollut pahastunut tapahtumasta. Hän on vihdoin vastannut videoon huvittavalla tavalla:

“Lähdin ravintolasta vain siksi, että mukava nainen kertoi minulle, ettei syö-niin-paljon-kuin-tahdot -diili sisältänyt pirtelöitä.”

Rodas on kiitellyt Sandleria “nöyrästä” vastauksesta ja pahoitellut sitä, ettei hän tunnistanut huippuluokan julkkista. Hän sanoo myöhemmässä videossaan, että ei tunnistanut Sandleria maskin takia sekä siksi, että hänellä oli parta. Viimeisimmän videon kommentiksi hän oli vielä laittanut “Pliiiiis tule takaisin!”

Kukapa ei tuntisi oloaan hupsuksi tällaisessa tilanteessa?

Video:

@dayanna.rodas

Pleaseee come back #comedy #fyp #foryou #viral #adamsandler

♬ Be A Clown – ָ࣪ ۰♥︎ Osuna ࣪𖥔꒷

Alkuperäinen artikkeli: https://www.mirror.co.uk/news/weird-news/adam-sandlers-witty-response-after-24036381

Mainokset