Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Bill ja Melinda Gates eroavat 27 yhteisen avioliittovuoden jälkeen

Bill ja Melinda Gates eroavat 27 yhteisen avioliittovuoden jälkeen
AOP

Bill ja Melinda Gates, maailman suurimman hyväntekeväisyysorganisaation perustajat, kertovat erosta yhdessä Bill Gatesin Twitter-tilillä.

– Jatkamme yhteistä työtämme järjestössä, mutta emme enää usko, että voimme kasvaa pariskuntana tässä seuraavassa elämänvaiheessamme. Pyydämme tilaa ja yksityisyyttä perheellemme, kun aloitamme matkamme kohti tätä uutta elämää.

Bill Gates tapasi Melindan ensimmäistä kertaa vuonna 1987. Melinda aloitti tuolloin työskentelyn Microsoftin tuotepäällikkönä ja Bill pyöritti yritystä sen toimitusjohtajana. He tapasivat yrityksen järjestämällä illallisella. Melinda saapui paikalle myöhässä ja vain yhdessä pöydässä oli kaksi paikkaa vapaana. Hän istui toiseen niistä ja muutamaa minuuttia myöhemmin paikalle saapunut Bill istui hänen viereensä. Pari meni naimisiin Havaijilla vuonna 1994.

Bill Gates on yksi maailman rikkaimmista henkilöistä. Hänen nettovarallisuutensa helmikuussa 2021 oli yli 114 miljardia euroa. Erosta on aikaisemmin tehty jonkinlainen sopimus, mutta sen yksityiskohdista ei ole sen tarkempaa tietoa. Avioerohakemuksen jätti alun perin Melinda Gates, mutta yhdessä laadittu Twitter-postaus antaa kuvan siitä, että kyseessä oli pariskunnan yhteinen päätös.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos