Pidetään yhteyttä

Huumori

Tämä näky metsässä saisi sinutkin kääntymään kannoillasi – niskakarvat nousevat pystyyn

Tähän otukseen et haluaisi törmätä metsässä
AOP

Suomalaiset ovat luontoystävällistä kansaa ja monet käyvät mielellään lenkillä metsässä. Marjastus, koiran kanssa ulkoilu, hiihtäminen ja vaeltaminen Suomen upeassa luonnossa saa mielen lepäämään. Mutta jos metsässä vastaan tulisi tällainen tilanne, kääntyisit takuulla itsekin kannoillasi ja juoksisit koko matkan kotiin saakka.

Viral Hog -kanava Youtubessa julkaisi hiljattain videon robottilepakosta. Videolla näet, kuinka robottilepakko roikkuu ylösalaisin kuusen oksasta. Se ei ole edes mikään pieni ja sievä suomalainen lepakko, vaan jättikokoinen siivekäs, jonka pää on ihmisen pään kokoinen. Robotin leuat liikkuvat ja se päästelee kummallisia ääniä. Youtube -videon kuvaustekstissä on vielä ilmoitettu, että kyseessä ei ole oikea eläin, vaan robotti – mutta se näyttää silti pelottavalta.

Kommentoijat ovat sanoneet muun muassa seuraavaa:

”Tämän takia kannan aina asetta.”

”Löysitte koronalepakon!”

”Silittäisin sitä.”

Lepakko näyttää melko pelottavalta kaverilta päivänvalossakin – keskellä yötä moiseen otukseen törmääminen saisi takuulla jalat ihan jokaisen alle. Lepakko ei onneksi näytä siltä, että se lähtisi lentoon, vaan se pelottelee vastaantulijoita vain ääntelemällä ja roikkumalla ylösalaisin.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos