Pidetään yhteyttä

Huumori

Appelsiinit ja ilmapallot kannattaa pitää eri huoneissa: katso yllättävä syy!

Appelsiinit ja ilmapallot kannattaa pitää eri huoneissa
AOP

Ilmapallot ja appelsiinit kannattaa pitää eri huoneissa. Tai ainakaan ilmapalloja ei kannata käsitellä appelsiinien syömisen yhteydessä. Näissä herkullisissa sitrushedelmissä on nimittäin ainetta, joka aiheuttaa pallojen poksahtamisen.

Action Lab Shorts on kanava Youtubessa. Viimeisimmässä videossa näytetään, kuinka appelsiinin kuoresta puristettu öljy saa ilmapallon poksahtamaan heti. Syy tähän piilee limoneenissa, jota löytyy appelsiineista. Appelsiinin kuoressa oleva terpeeni puolestaan tekee lateksista haurasta ja se on myös tulenarkaa. Kannattaa siis olla tarkkana, jos ilmapalloja tai kynttilöitä on samassa huoneessa appelsiinien kanssa.

Alla olevalta videolta näet, kuinka pieni öljymäärä saa ilmapallon poksahtamaan saman tien. Videolla näytetään myös, että sama tilanne tapahtuu silloin, kun ilmapallon päälle pudotetaan tippa bensaa. Seuraavan kerran vappupalloja tai synttäripalloja ostaessa kannattaa siis pitää lapsen herkutteluhetket poissa ilmapallojen lähettyviltä. Suositeltavaa on myös pestä kädet appelsiinien käsittelyn jälkeen, jotta pallo ei pääse poksahtamaan ennen aikojaan.

Video on saanut paljon kommentteja yllättyineiltä seuraajilta. Monet ovat hämmästyneitä ja osa vitsailee hauskasta kokeilusta. Aiotko itsekin testata tätä?

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos