Pidetään yhteyttä

Huumori

Sarjakakkaaja jäi 10 vuoden jälkeen kiinni verekseltään: ”Motiivi oli poliittinen”

Sarjakakkaaja kiinni verekseltään Ohiossa
AOP

The Smoking Gun uutisoi hiljattain, että kymmenen vuoden ajan erästä pariskuntaa piinannut sarjakakkaaja jäi vihdoin kiinni verekseltään.

Ohion Greenvillessä asuva 59-vuotias Matthew Guyette ja hänen aviomiehensä ovat jo kymmenen vuoden ajan kärsineet ”sarjakakkaajaksi” kutsutun miehen kepposista. Hän on ulostanut pariskunnan pihalle useaan kertaan vuosien varrella, mutta nyt hän jäi vihdoin kiinni verekseltään.

Poliisi pidätti teosta 70-vuotiaan entisen lukion opettajan, Jerry Detrickin, joka kertoo motiivinsa kakkailuun olleen poliittinen. Hän sanoi ulostaneensa pariskunnan pihalle siksi, että ”he ovat demokraatteja ja tukevat Joe Bidenia,” siinä missä hän itse on ”Trump-mies.”

Detrick asuu vain muutaman korttelin päässä pariskunnasta, joka sai miehen kiinni kolmen jälkeen aamuyöllä kakkaamasta pihansa pusikkoon. Jäädessään kiinni, Detrick kuuleman mukaan vain nousi ylös ja käveli pois. Poliisi kuulusteli epäiltyä, joka myönsi tekonsa. Häntä haastatellut poliisi sanoi uskovansa hänen puheidensa perusteella teon olleen poliittinen.

Pariskunta kertoi, että kakkailun yhteydessä nurmikolle oli jätetty myös kolme tai neljä ravintolasta napattua servettiä: näin he tiesivät, että nurmikolla kävi säännöllinen ”vierailija.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos