Pidetään yhteyttä

Huumori

Kun ruoka on koko elämä: koira tiputti ranskalaisen eikä yltänyt siihen – reaktio on hulvaton

Kun ruoka on koko elämä: koira tiputti ranskalaisen eikä yltänyt siihen - reaktio on hulvaton
AOP

Koirat ovat melkoisia veijareita ja ne osaavat kertoa mitä hassuimmilla tavoilla, mitä ne ovat vailla. Alla olevalla videolla näet todella hauskan tilanteen, missä kultainennoutaja nimeltään Parker kertoi omistajalleen hyvin selkeästi, mitä se halusi.

Omistaja kertoo videon kuvauksessa, että hän oli ajamassa mökiltä kotiin Parkerin kanssa. Parkerin paikka oli takapenkkien takana. Omistaja ojensi koiralleen ranskalaisen, mutta koiraparka ei ylettänyt siihen, vaan se putosi penkille.

Parker oli hyvin suivaantuneen oloinen ja yritti kaikin keinoin saada ranskalaisen itselleen. Se myös kertoi äänekkäästi omistajalleen, että nyt ei ole kaikki kohdillaan. Omistaja yritti ajaessaan rauhoitella suivaantunutta koiraa ja muistutti sitä siitä, että se sai jo neljä nugettia.

Parker yritti kivuta istuinten yli yltääkseen ranskalaiseen, siinä kuitenkaan onnistumatta. Nyt jäi yksi ranskalainen saamatta, ja ketäpä se ei turhauttaisi. Sitä emme tiedä, saiko Parker ranskalaisen sen jälkeen, kun auto pysähtyi tai he olivat perillä.

Katso koiran hupaisa reaktio alta. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos