Pidetään yhteyttä

Huumori

11-vuotiaan tytön vuonna 1969 kirjoittama kirje ennusti tulevaisuutta – pelottavia yhteensattumia!

11-vuotias tyttö ennusti tulevaisuutta pelottavalla tarkkuudella
AOP

The Sun uutisoi hiljattain Peter -nimisestä miehestä, joka löysi kotia kunnostaessa vanhasta sohvasta kirjeen, joka oli päivätty vuodelle 1969. Arvatenkin kyseessä oli ollut koulutehtävä, sillä kirjeessä ennustettiin sitä, miltä maailma näyttäisi vuonna 1980. Kirjeeseen oli tehty myös merkintöjä punakynällä.

11-vuotiaan tytön kirjoittama kirje oli täynnä yhteensattumia, jotka olivat suorastaan pelottavan tarkkoja. Kirjeessä oli ennustettu myös kaukaa haettuja tapahtumia: siinä ennustettiin muun muassa, että vuonna 1980 ihmiset saisivat ravintonsa Willy Wonkamaisesti purukumista.

Kirjeessä ennustettiin muun muassa Zoomin kehittäminen pelottavalla tarkkuudella. Vaikka tämä ei ihan tapahtunutkaan vuoteen 1980 mennessä, ennustus osui ihan nappiin.

”Nyt voit nähdä ihmiset, joiden kanssa juttelet. Puhelimessa on näyttö, josta voit nähdä ihmiset. Se on vähän kuin televisio,” tyttö kirjoittaa kirjeessään.

Kirjeessä sanotaan myös television olevan tulevaisuudessa iso näyttö, jonka nupit sijaitsevat tuolissa.

Tyttöp ennusti myös asuvansa aviomiehensä kanssa talossa, jossa olisi sähköovet, jotka avautuisivat nappia painamalla.

Tänä päivänä kirjeen kirjoittanut nimetön tyttö olisi noin 62-vuotias nainen. Opettaja oli tuolloin arvioinut tehtävän hyväksi punakynällään.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos