Pidetään yhteyttä

Huumori

Pyöräilijän nolo hetki live-TV:ssä – tätä videota katsoessa et kiinnitä huomiota uutistenlukijaan

Pyöräilijän nolo hetki live-tv:ssä.
AOP

Aina ei mene niin kuin Strömsössä. Selfieiden ottamisesta on tullut niin jokapäiväistä, että sitä tehdään milloin missäkin: kahvilassa, junassa, koulussa… ja näemmä jopa pyöräillessä. Yhdysvaltojen Kaliforniassa eräs pyörilijä koki nolon hetken yrittäessään ottaa selfietä samalla, kun hän ajeli livenä striimaavan uutisryhmän ohi.

Guad Venegas, MSNBC:n toimittaja oli Karlifornian Santa Monicassa uutisryhmänsä kanssa käsittelemässä sitä, miten lähihoitajat reagoivat löystyneempiin rajoituksiin kasvomaskien pitämisestä. Nyt Yhdysvaltojen tietyissä osavalloissa ja kaupungeissa täysin rokotetut ihmiset saavat jatkaa arkielämäänsä ilman maskia.

Tätä uutisklippiä katsellessasi huomiosi ei tosin kiinnity siihen, mitä Venegas kertoo maskien käyttämisestä. Taustalla nimittäin näet pyöräilijän, jolla on toinen käsi tangolla ja toinen pitelee puhelinta. Ilmeisesti tavoitteena oli menevä selfie. Juttu ei kuitenkaan mennyt ihan niin kuin piti, sillä pyöräilijä päätyi pyrstölleen live-TV:ssä. Nainen on onneksi kunnossa ja hän jatkoi matkaa nostettuaan pyöränsä ylös.

Katso twiitti alta!

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos