Pidetään yhteyttä

Huumori

Kampaaja julkaisi kuvat asiakkaan hiuksista ennen niiden käsittelyä: ”Ihan kuin hän olisi ollut vuodelevossa vuosikausia”

Kampaajan painajainen: Gabby Watkinsonin hiukset karmaisivat
AOP

TikTokin käyttäjä Gabbi Watkinson kävi hiljattain kampaajalla. Hän julkaisi TikTok -tilillään videon omista hiuksistaan ennen kampaajalla käymistä ja sen jälkeen. Hänen ystävänsä ja koko TikTokin käyttäjäkunta ovat kommentoineet videoita ja kuvia, eivätkä kommentit ole sieltä mukavimmasta päästä.

Meistä on itse kukin antanut joskus hiusten päästä valloilleen ennen kampaajalla tai parturissa käyntiä. Mutta voisimme melkein arvata, että näin pahaksi hiukset eivät ole koskaan päässeet. Gabbin kampaaja julkaisi omalla Instagram -tilillään kuvan hänen hiuksistaan ja ennen-ja-jälkeen kuvat ovat melkoista katsottavaa.

Alla näet kuvan Gabbin hiuksista ennen kampaajalle menoa.

Gabbi Watkinsonin ennen ja jälkeen kuvat kauhistuttavat

Sosiaalisen median käyttäjät ovat kommentoineet kuvaa sanomalla esimerkiksi, että Gabbi näyttää siltä, kuin hän olisi ollut vuodelevossa vuosikausia. Vaikka Gabbi myöntää tulleensa kampaajalle suoraan sängyn kautta, ehkä ihan yhdessä yössä moista takkupesäkettä ei ehdi kertyä. The Mirrorin mukaan eräs käyttäjä oli myös kysellyt, oliko kuva aito.

Alla näet kuvan kampaajan taidonnäytteistä. Kuvat ovat saaneet yli 100 000 tykkäystä. Sitä emme tiedä, kuinka kauan tämän lopputuloksen saavuttamiseen meni, mutta upealta näyttää.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos