Pidetään yhteyttä

Huumori

Kalifornialaisesta teatterista mielenkiintoinen löytö: odottamaton yllätys!

Vanhasta teatterista uskomaton löytö
AOP

Eräästä Kalifornian historiallisesta teatterista löytyi jotain mielenkiintoista hiljattain teatterin uudistamisen aikana. Venturassa sijaitsevan teatterin työntekijä nimittäin löysi lompakon jopa 46 vuoden takaa. Jokainen meistä tietää, kuinka ikävää on hukata lompakko – ja kuinka suuri helpotus se on, kun lompakko palautetaan takaisin. Tämän lompakon omistaja joutui odottamaan palautusta jopa 46 vuotta.

UPI kertoo, että Tom Stevens, Majestic Ventura Theaterin työntekijä, löysi lompakon, vanhoja leffalippuja ja roskia penkkirivien alta.

Lompakossa oli vanhoja kuvia ja vuoden 1973 Grateful Dead -konsertin lippu ja ajokortti, joka vanheni vuonna 1976. Lompakko kuului Colleen Distinille. Stevens oli etsinyt lompakon omistajaa netistä tuloksetta. Stevensin pomo sai kuitenkin idean yrittää ottaa yhteyttä lompakon omistajaan teatterin Facebook -sivun kautta.

Lompakon onnellinen omistaja löytyikin pian. Colleen oli innoissaan kuultuaan, että hänen kauan sitten kadonnut lompakkonsa oli löytynyt. Colleen kertoo, että hän oli hukannut lompakon ollessan teatterissa katsomassa elokuvaa 70-luvun puolivälissä. Seuraavana päivänä hän oli soittanut teatteriin kadonneesta lompakostaan ja hän oli pettynyt siihen, ettei kukaan ollut löytänyt sitä.

Colleen sanoi, että parasta tässä löydössä oli se, että hän sai takaisin vanhat valokuvansa. Käteinen oli varastettu jo ajat sitten, mutta muistot onneksi säilyivät.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos