Pidetään yhteyttä

Huumori

Nainen osti ompelusetin kirpputorilta: sen sisältä paljastui odottamaton yllätys

Kirpputorilta ostetusta ompelusetistä löytyi yllätys
AOP

Kirpparilta saattaa tehdä vaikka minkälaisia löytöjä. Toiset käyvät kirpputorilla etsimässä tavaroita edullisemmin, jotkut etsivät antiikkia ja osa haluaa tehdä mielenkiintoisia löytöjä. Eräs Yhdysvaltojen Seattlessa asuva nainen yllättyi melkoisesti käytyään Goodwill -kirpputorilla. Hän osti ompelusetin, jonka sisältä paljastui jotain epäilyttävää.

Seattle Times kertoo, että nainen avasi ompelusetin ja sen sisällä oli keltaiseen kumiin kääritty pakkaus, joka haisi kummalliselle. Paketin päälle oli kirjoitetti ”100 %.”

Nainen soitti heti hätänumeroon ja poliisi otti kummallisen löydön huostaansa. Kävi ilmi, että keltaiseen kumiin pakattu paketti sisälsi noin kilon verran kokaiinia.

Poliisi tutkii tapahtumaa tarkemmin, mutta vielä epäilyksen alaisia henkilöitä ei tietojen mukaan ole.

”Asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus on ensisijainen tavoitteemme, ja politiikkamme on pitää vaaralliset materiaalit poissa myymälöistämme,” Goodwillin edustaja kertoi Seattle Timesille.

”Teemme parhaamme tunnistaaksemme ja poistaaksemme tällaiset esineet ja materiaalit, jos niitä löytyy. Yksi tärkeistä tavoitteistamme on ylläpitää ajan tasalla olevaa luetteloa kaikista markkinoilta vedetyistä tuotteista. Koulutamme työntekijöitä tunnistamaan ja havaitsemaan vaaralliset tuotteet ja estämään niiden myynnin myymälöissämme,” Goodwill -kirpputorilta lisätään.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos