Pidetään yhteyttä

Huumori

Jokaisen kissan pitäisi osata tämä: omistajat olisivat tyytyväisiä!

Jokaisen kissan pitäisi osata tämä temppu
AOP

Kissat ovat itsenäisiä otuksia, jotka pärjäävät helposti itsekseen eikä niitä tarvitse paljon viihdyttää tai holhota. Jokainen kissan omistaja tietää kuitenkin sen, että hiekkalaatikko pitää puhdistaa säännöllisesti, ettei koko asunto tuoksahda. Mutta jos jokainen kissa osaisi tämän alla olevalla videolla nähtävän tempun, elämä olisi asteen verran helpompaa.

Alla olevalla Viral Hogin Youtube -kanavan videolla nähdään kissa, joka on opettanut itse itsensä käymään vessanpöntöllä. Sao Paolosta, Brasiliasta kotoisin oleva valko-ruskea kisu osaa käydä itse pöntöllä tarpeillaan.

Videon kuvaustekstissä kerrotaan, että kissa ei pitänyt hiekkalaatikosta. Eräänä päivänä se oli keksinyt, miten vessanpönttö toimii ja siitä saakka se on tehnyt tarpeensa pöntöllä kuin ihminen konsanaan.

Sitä video ei kerro, osaako kissa vetää pöntön itse vai jääkö se omistajan tehtäväksi. Tämä kuitenkin vähentää tarvetta puhdistaa hiekkalaatikkoa. Jos jokainen kissa osaisi tämän tempun, omistajat olisivat takuulla tyytyväisiä.

Videolla nähdään, kuinka kissa kyykkää pöntön reunalla ja kun asiat on hoidettu, se hyppää alas. Helppo nakki – ainakin tälle kissalle!

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos