Pidetään yhteyttä

Huumori

Kun elämä on senteistä kiinni – tällä bussia odottavalla naisella oli todella onni matkassa

Jalankulkijan henki oli senteistä kiinni
AOP

Autoillessa ja autotien varrella saa olla varovainen, sillä koskaan ei tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Etenkin talvisella säällä autoilu voi olla vaarallista: tiet ovat liukkaat ja mustaa jäätäkin on. Autoilevat suomalaiset tietävät hyvin, kuinka vaarallinen liukas keli voi oikeasti olla.

Toukokuussa vuonna 2021 Yaroslavl paikkakunnalla Venäjällä oli teillä vielä lunta ja keli oli liukas. Alla olevalla videolla näet, kuinka musta auto ei antanut tietä valkoiselle Porschelle, mikä aiheutti Porschen luisumisen kohti tien reunaa, jossa viaton bussia odottava nainen oli lähes jäädä auton alle.

Liukkaan kelin takia auto ei voinut jarruttaa ja oli vain senteistä kiinni, ettei nainen jäänyt liukuvan auton alle. Hän onnistui onneksi hyppäämään alta pois turvaan. Tietojen mukaan kenellekään ei sattunut mitään. Porsche saattoi kärsiä hieman naarmuja jouduttuaan pientareelle, mutta henkilövahinkoja ei sattunut.

Video onkin todiste siitä, että autotiellä on syytä olla varovainen ja tietä kannattaa antaa – etenkin silloin, kun siihen on itse velvollinen. Pidetään toisemme turvassa ja ajellaan varovasti myös kesäsäällä!

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos