Pidetään yhteyttä

Huumori

Hiirirutto piinaa Australiaa: nainen heräsi siihen, että hiiri järsi hänen silmäänsä!

Hiiri järsi naisen silmämunaa Australiassa
AOP

The Sun -lehti kertoo, että Australiaa on viime aikoina piinannut karmiva hiiriongelma. Tuhannet miljoonat hiiret ovat piinanneet australialaisia päivin ja öin, eikä sille näytä tulevan loppua.

Eräs australialainen nainen heräsi keskellä yötä siihen, kun hiiri narkersi hänen silmämunaansa. Hän kiirehti sairaalaan tapatuman jälkeen. Eikä tämä ole ainoa tapaus, jolloin hiiret ovat käyneet liian tuttavallisiksi.

The Sunin mukaan eräs maanviljelijä heräsi siihen, että hiiri juoksi hänen kasvojensa päältä.

”En nukkunut silmällistäkään viime yönä, ennen kuin hiiri jäi kiinni sängyn alla olevaan hiirenloukkuun,” hän kertoo. Edellisellä viikolla hänen vaimonsa puolestaan oli herännyt siihen, että hiiri nakersi hänen sormeaan. Tämä on pariskunnan mielestä erityisen huolestuttavaa siksi, että heillä on lapsia.

Australialaisia piinaava hiirirutto on pahin 30 vuoteen. Australialaiset ovat joutuneet hakemaan korvauksia vakuutusyhtiöiltä siksi, että hiiret nakertavat talojen sähköjohtoja ja talot syttyvät palamaan. Talvi on nyt tuloillaan ja hiiret etsivät lämpimämpiä asuinpaikkoja autoista ja talojen sisältä.

Eräs nainen kertoo, että vain kymmenen tunnin sisällä hiiret ja rotat ehtivät aiheuttaa yli viiden tuhannen Australian punnan edetä vahinkoa hänen autolleen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos